FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije se dao iznervirati

Miočićev sarkastični odgovor na pitanje je li spreman zaspati od Ngannouova udarca

Stipe Miočić družio se s navijačima preko chata na Facebooku. Mnogi su našem borcu pružali podršku, a neki su jednostavno bili zlobni, no nisu uspjeli poljuljati dobro raspoloženje našeg prvaka.

Stipe Miočić s fanovima na Facebooku (Screenshot)

Stipe Miočić odgovarao je na pitanja koja su mu postavljali fanovi preko chata na Facebook stranici UFC-a, prenosi Fightsite. Opušteni Stipe dao je tamo neke vrlo zanimljive odgovore uoči UFC-a 220 u Bostonu, koji je na rasporedu u ranojutarnjim satima nedjelje uz prijenos UŽIVO na GOL.hr-u te u snimci iste večeri na Novoj TV. Podsjetimo, Miočić će protiv Francisa Ngannoua po treći put braniti naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji. Nitko nikada nije uspio tri puta zaredom obraniti naslov...

UFC-ov prvak bio je raspoložen i vrlo zahvalan fanovima koji su odlučili postavljati pitanja, ali i još većem broju onih koji su zapravo bili prisutni da bi mu poželjeli sreću i da bi rekli kako će biti na njegovoj strani. Što se tiče pitanja, odgovorio je na ona koja su mu se činila najzanimljivija, a dva od njih pojavila su se na samom početku chata.

“Što ću prvo napraviti nakon borbe? Otići u backstage, skinuti sa sebe svu svoju opremu i obući svoje opako odijelo“, rekao je Stipe, a onda je odmah odlučio odgovorio i na pitanje je li spreman za spavanje, što bi značilo da netko smatra kako će ga Ngannou nokautirati:

“Hoću li na spavanje? Naravno, čim obranim titulu namjeravam otići u krevet.”

Neki su tražili i prognoze borbe, no tu Stipe nije previše htio govoriti. Pozvao je fanove da pogledaju borbu te da u njoj vide što je pripremio, usput dodavši kako neće biti razočarani. Neki su odmah počeli spominjati kako bi nakon Kamerunca mogao uslijediti veliki meč protiv Caina Velasqueza.

“Mislim kako ću Francisa završiti u prvoj rundi. Nakon toga borba s Cainom? Bilo bi odlično ako on bude zdrav. Cain je sjajan tip i fenomenalan borac”, kratko je odgovorio Stipe.

Bio je upitan i o kilogramima, odnosno hoće li išta skinuti za borbu.

“Trenutno sam na oko 113 kilograma, ne skidam ništa, to je težina na kojoj se inače nalazim i najbolje osjećam.”

Što je još Miočić izjavio u ovom, nažalost vrlo teško razumljivom chatu, možete poslušati u videu ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider