FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ngannouovoj tuzi nije bilo kraja

Neobjavljenje snimke iz svlačionice: Pogledajte što je Stipe prvo napravio nakon povijesne pobjede!

Svi su vidjeli veličanstvenu izvedbu i način na koji je Stipe Miočić obranio naslov teškaškog prvaka protiv Francisa Ngannoua. No mnogi nisu vidjeli stvari što se događalo nakon povratka u svlačionicu.

Miočić nakon meča (Screenshot)

Snimke onoga što se događalo u oktogonu na bostonskom UFC-u 220 i dalje obilaze svijet. Prošle subote Stipe Miočić obranio je naslov prvaka u teškoj kategoriji, nakon što je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Francisa Ngannoua.

Svi su vidjeli nekoliko snažnih udaraca koje je Stipe primio i izdržao, kao i brojna rušenja i u konačnici poniženje kamerunskog borca koji je nakon druge runde bio ništa drugo nego statist u oktogonu.

No većina nije vidjela su što se događalo u svlačionici prije i nakon borbi. Daniel Cormier i Volkan Oezdemir izgrlili su se, popričali i fotografirali 15-ak minuta nakon što su se dobro izmlatili.

Cormier i Volkan nakon meča (Screenshot) Cormier i Volkan nakon meča (Screenshot)

S druge pak strane, Stipe je bio prekriven ledom nakon "rata" s Ngannouom, vjerojatno kako bi se spriječilo oticanje djelova tijela koje je Ngannou uspio zahvatiti. Jedna od prvih osoba koje je Stipe nazvao bila je njegova majka, koja nije gledala meč. Naime, prva stvar koju joj je Miočić rekao bila je da je pobijedio.

Ngannou je zajedno sa svojim trenerom nepomično ležao na podu svlačionice, dok mu je ovaj pružao riječi utjehe. No čini se da ga u tom trenutku ama baš ništa nije moglo utješiti...

Ngannou nakon meča (Screenshot) Ngannou nakon meča (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider