FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe dobio ovacije

Miočić i Ngannou odradili "zagrijavanje": Udarci su odzvanjali do Hrvatske!

Stipe Miočić i Francis Ngannou družili su se s navijačima i pokazali dio svog repertoara za subotu.

Miočić na otvorenom treningu (Screenshot)

Još nas manje od 72 sata dijele od najveće borbe u povijesti UFC-a, obračuna Stipe Miočića i Francisa Ngannoua za teškaški naslov! Glavni program UFC-a 220 u Bostonu započinje u ranojutarnjim satima nedjelje (4.00), a prijenos istog možete pratiti UŽIVO na GOL.hr-u i u večernjem terminu na Novoj TV (snimka).

Kako to obično biva, tri dana uoči eventa na rasporedu su bili otvoreni treninzi. Svaki je borac napravio mali "šou" za navijače, koji su s velikim zanimanjem popratili ovaj događaj.

Miočić je tijekom svog treninga zaradio ovacije okupljenih fanova, posebno na kraju dvoboja kada je označio da je završio. Inače je izgledao vrlo koncentrirano na ono što ga čeka, ali i vrlo opušteno.

Podsjetimo, pritisak na našeg borca ogroman je, no to mu ni najmanje ne smeta. Ako pobijedi Ngannoua, Stipe će postati najbolji teškaš u povijesti UFC-a s tri obrane naslova prvaka. Nikome još tako nešto nije pošlo za rukom. Osim pritiska obrane naslova, dodatni je pritisak to što UFC priželjkuje njegov poraz, jer nije dovoljno marketinški primamljiv, za razliku od Ngannoua koji bi nakon Conora McGregora mogao biti njihova nova "zlatna koka".

Ngannou je na svom otvorenom treningu izgledao zastrašujuće. Njegovi udarci bili su munjevito brzi i izazivali su uzdahe navijača u gledalištu. No ta brzina i ta snaga neće mu ništa značiti ako ih ne poveže s "tajmingom" i preciznošću. Kao što je svojedobno rekao Conor McGregor: "Precision beats power, and timing beats speed." (Preciznost pobjeđuje snagu i pravovremenost pobjeđuje brzinu.)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider