FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe uvjeren u pobjedu

Cormier se zamalo "sam nokautirao": Pogledajte pad s pozornice koji je skoro uništio UFC spektakl!

Održana je posljednja službena press konferencija u Las Vegasu gdje će se u ranojutarnjim satima nedjelje odigrati najjači UFC event godine.

Stipe vs Daniel (Screenshot)

Manje od dva dana ostala su do spektakularnog UFC eventa u Las Vegasu, na kojem će Stipe Miočić braniti svoj pojas prvaka u teškoj kategoriji protiv Daniela Cormiera. U četvrtak je održana konferencija za novinare na kojoj su Stipe i Daniel odgovarali na pitanja novinara.

Ono što je ostalo najupečatljivije na presici je pad Daniela Cormiera nakon što se digao od stola da napusti konferencijsku dvoranu. Cormieru je trebala pomoć da se ustane, no nekoliko sati kasnije poslao je poruku svojim navijačima da je sve u redu i da će se meč održati.

Podsjetimo, u travnju je trebala biti borba između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona za pojas prvaka u lakoj kategoriji, no meč je u konačnici otkazan nakon što je Ferguson ozlijedio koljeno pri jednom čudnom pokretu / padu.

Presica je bila vrlo zabavna i mirna, a kako je sve izgledalo možete pogledati u priloženom videu.

Tko će slaviti u nedjelju u Las Vegasu (uživo GOL.hr od 4:00)?

Ukupno glasova:

UFC 226 na rasporedu je ove nedjelje ujutro od 4:00. GOL.hr će izravno prenositi trosatni spektakl, a snimku možete pogledati na Novoj TV nakon 22:15. Ne sumnjamo kako će u nedjelju cijela Hrvataska biti uz Stipu, baš kao što je to bilo u siječnju kada je pobijedio Francisa Ngannoua.

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider