FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stiže i holivudski glumac

Mavrović ga prozvao, Mike Tyson stiže u susjedstvo: Tražio je poseban jelovnik od mesa koje ovdje baš ne jedemo

Legendarni boksač Mike Tyson sljedećeg mjeseca stiže u Srbiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni grad susjedne Srbije ugostit će sljedećeg mjeseca Svjetsko boksačko prvenstvo. U beogradskoj Areni najbolji boksači amateri svijeta natjecat će se od 26. listopada do 6. studenog.

Kao poseban gost SP-a najavljen je jedan od najvećih boksača svih vremena - Mike Tyson.

Srpski Blic saznaje kako će Tyson dobiti cijeli kat u jednom od najpoznatijih beogradskih hotela. No navodno je imao još neke posebne zahtjeve, a jedan od njih je i specifičan jelovnik. Za vrijeme boravka u Beogradu Iron Mike želi prehranu koja je bazirana isključivo na mesu bizona.

Također, pišu tamošnji mediji, najvažnija stvar na jelovniku uz ovu vrstu mesa je velik izbor svježe cijeđenih voćnih sokova.

Osim Tysona, u Beogradu u sklopu promocije Svjetskog boksačkog prvenstva stiže i veliki poklonik boksa, legendarni glumac Mark Wahlberg.

Zanimljivo, Tysona je nedavno nakon svoje egzibicijske borbe u Klagenfurtu prozvao legendarni hrvatski boksač Željko Mavrović.

''Koristim i ovu priliku pozvati one najbolje iz moje generacije, a to su Tyson, Lewis, Holyfield ili Rahman. Bilo bi sjajno napraviti mečeve s njima'', rekao je nedavno Mavrović, koji se ubacio u vlak boksačkih veterana koji pokušavaju izvući još nešto od svoje nekadašnje karijere.

Što se događalo na regionalnom spektaklu u Šibeniku i sve o UFC 266 u Las Vegasu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider