FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fanovi se zaželjeli Iron mikea

Fury i Wilder, sakrijte se: Djedice Tyson i Jones Jr. posramili najveće teškaše današnjice

Djedice Tyson i Jones Jr. posramili revanš Furyja i Wildera. Brojke ne lažu, fanovi su jedva dočekali Iron Mikea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju američkih medija u posljednja 24 sata boksački spektakl u Los Angelesu koji je održan prošlog vikenda u Staples Centeru premašio je sva očekivanja. Iako se prvotno spominjao debakl, PPV paket (plati pa gledaj) za cijeli event prodan je u više od milijun primjera.

Podsjetimo, u ranojutarnjim satima nedjelje Mike Tyson i Roy Jones Junior odradili su boksački okršaj, koji je završio neriješenim ishodom nakon osam rundi po dvije minute. 

Spominje se brojka od 1.2 milijuna prodanih PPV paketa, negdje se spominje i više, što za gotovo pola milijuna nadmašuje broj prodanih paketa koji su imali Tyson Fury i Deontay Wilder za svoj revanš. Njih dvojica imali su oko 800 tisuća prodanih PPV paketa.

gol expired Dinamo izborio europsko proljeće! Pao je velikan, a Modri su statistički najbolja momčad Europe divider

Osim što su, barem u ovom segmentu, posramili dvojicu najboljih boksačkih teškaša, priredba Tysona i Jonesa Jr. je jedna od najgledanijih borilačkih eventa u posljednjih nekoliko godina.

Kraljevi prodanih PPV paketa su i dalje Floyd Mayweather i Manny Pacquiao, koji su za svoj okršaj prije pet godina prodali 4.6 milijuna.

Kada je osobna zarada u pitanju, Tyson je uzeo 10 milijuna dolara, a Jones tri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider