Michael Bisping, bivši UFC prvak izvadio je umjetno oko usred svog podcasta "Believe you me". Priznao je da je uspjevao varati komisiju koja mu je dozvolila ulaske u oktogon.

"Nošenje sunčanih naočala u zatvorenom prostoru inače smatram preseravanjem. No, ja imam oko u stanju gdje pokušavam ljude odvratiti od toga da gledaju u njega. Zbog toga sam nosio sunčane naočale, ali i da bih uspio proći kraj komisije. Nosio sam naočale da bih se sakrio od komisije. Nego, pogledajte ovo ljudi", rekao je Bisping pa izvadio umjetno oko.

Bisping je od 2013. godine bolovao od strabismusa, očne bolesti koja uzrokuje stanje u kojem oči nisu pravilno "centrirane" prema objektu gledanja. Ona je nastala nakon ozljede rožnice koju je Britanac zadobio u borbi protiv Vitora Belforta, nakon čega je ostao bez oka.

U posljednjih nekoliko godina svoje karijere Bisping je uspješno slavio protiv Andersona Silve, osvojio UFC pojas protiv Lukea Rockholda, te ju potom još jednom uspješno obranio protiv Dana Hendersona.

Na zalasku svoje karijere doživio je dva uzastopna poraza, od Georgesa St-Pierrea, te Kelvina Gasteluma. Danas je vrlo uspješni i priznati komentator UFC-ovih