FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Gadiš mi se"

Lajavac Bisping izvrijeđao UFC prvaka: "Vidimo se uskoro majku ti je..."

Lajavac Michael Bisping bio je prisutan na UFC 213 eventu gdje je i službeno saznao ime svog suparnika u borbi za pojas prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australski MMA borac Robert Whittaker slavio je u borbi za privremeni pojas UFC prvaka u srednjoj kategoriji protiv Kubanca Yoela Romera. Učinio je to nakon pet brutalnih rundi (po 5 minuta) makljaže, odnosno nakon jednoglasne sudačke odluke u njegovu korist. Whittaker i Romero su predobro odgojeni dečki da naprave bilo što kontroverzno na spektakularnom eventu u Las Vegasu, no za to se pobrinuo još uvijek aktualni prvak Michael Bisping, koji je trenutno ozlijeđen i ne može braniti pojas prvaka.

Joe Rogan uhvatio je Whittakera odmah nakon meča i upitao ga za mišljenje o sljedećem suparniku.

* Pred tobom je borba protiv Michaela Bispinga za naslov apsolutnog prvaka srednje kategorije. Kako se osjećaš sada?

"Čini se da je bila sudbina da se borimo prijatelju", rekao je Whittaker Michaelu Bispingu, poznatom britanskom lajavcu.

"Prije svega Roberte ovo je bila sjajna borba. Romero, sjajna borba. Mislio sam doći ovdje i ispričati brdo sr.... no odradili ste vrhunski meč", rekao je Britanac pa krenuo u svom stilu.

"No činjenica da stojiš ovdje s tim pojasom, kao da si neki prvak, gadiš mi se! Trebao bi se sramiti. Evo ti ga (bacio je svoj pojas UFC prvaka na tlo). Uzmi ga, bori se sa mnom za njega i vidimo se uskoro majku ti je....", rekao je Bisping i napustio oktogon.

MMA analitičar Rogan upitao je potom zatečenog Whittakera što misli o Bispingu.

"On je prvak s razlogom. Vrlo sam počašćen što ću se boriti protiv njega. Njemu se gadi što nosim ovaj pojas, ali to je pojas prvog izazivača i bilo je suđeno da se s njim borim", zaključio je sjajan australski sportaš Robert Whittaker.

Ukoliko se uskoro oporavi, a trebao bi, borba Bispinga i Whittakera za pojas apsolutnog UFC prvaka u srednjoj kategoriji trebao bi se održati krajem godine, odnosno u studenom ili prosincu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider