FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
conor ima jedan mma udarac

Mayweatherov kamp strahuje zbog McGregorove ludosti: "Zabrinuti smo"

Dva mjeseca ostala su do velikog boksačkog obračuna legende Floyda Mayweathera i UFC prvaka Conora McGregora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada se boksački meč Floyda Mayweathera i MMA borca Conora McGregora počeo ozbiljnije spominjati u javnosti, svi su gotovo bili mišljenja da će boksačka legenda uništiti Irca, koji nema apsolutno nikakve šanse. Prema posljednjim koeficijentima kladionica u Las Vegasu, McGregor ima šest puta veće šanse da pobijedi nego što je to imao Berto u posljednjem službenom meču Mayweathera. I što je najgore, koeficijent na pobjedu Conora pada iz tjedna u tjedan.

I dalje je Irac veliki autsajder u ovom dvoboju, barem na papiru, jer će mu to biti prvi profesionalni boksački meč u karijeri, no sve više ljudi vjeruje da McGregor svojom veličinom i snagom svoje ljevice može naštetiti američkoj boksačkoj legendi. Jedan od onih koji mora vjerovati da će Floyd razbiti McGregora je Nate Jones, Mayweatherov pomoćni trener koji je u intervjuu za Submission Radio dao svoju prognozu ovog dvoboja.

"Mislim da bi ova borba mogla završiti tako da ga Floyd nadboksa i pošteno prebije. Drugi način na koji bi mogla završiti, i oko kojeg sam zabrinut, je taj da Floyd dovede McGregora do točke u kojoj će ovaj biti toliko isfrustriran da bi mogao učiniti nešto ludo. To je jedina stvar oko koje se brinem.

Brinem se više oko ove borbe i jer je Floyd sada malo stariji. Njemu je 40 godina, a McGregor ima ludu i čudnu snagu. Ima i čudne udarce iz čudnih kuteva. I to me brine. Ali moja je prognoza takva da će ga Floyd zbuniti i isfrurstrirati te završiti u kasnijim rundama ili će ga nadboksati pa će McGregor učiniti nešto glupo i izgubiti borbu", zaključio je Jones.

Jedna od prvih izjava Mayweathera u javnosti kada su ga ispitivali o potencijalnom meču s Ircem bila je da je on slon, te da slonovi ne ulaze u ring s mravima. Dva mjeseca prije borbe u Las Vegasu Mayweatherov kamp zvuči kao da priprema teren za eventualni poraz. Čak je i sam Floyd rekao: "Na kraju dana obojica smo borci. Sve je moguće. Jedan udarac može riješiti pitanje pobjednika".

Spomenimo i McGregor neće smijeti koristiti gotovo sve udarce koje je navikao koristiti u MMA-u, osim jednog - "Superman punch" (Supermanov udarac). Riječ je o udarcu pri kojem se borac s jedne noge baca unaprijed na suparnika i u stilu Supermana udara u glavu. Najjači udarci u boksu događaju se kada su obje noge čvrstu na tlu, jer se snaga izvlači iz kukova, no McGregor će vjerojatno iskoristi svaki dozvoljeni trik da šokira borilački svijet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider