FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
više nema isprika!

Mayweather svijetu objavio povratak: Jasno je zbog koga

Floyd Mayweather Jr. službeno je objavio kako prekida sportsku mirovinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako bi u 2017. godini mogli vidjeti borbu za koju su mnogi sumnjali da će se ikad dogoditi. Floyd Mayweather Jr. objavio je kako se povlači iz sportske mirovine kako bi se borio protiv Conora McGregora!

Borba koju očekuje cijeli borilački svijet mogla bi se dogoditi već za nekoliko mjeseci, točnije u lipnju, kako je poželio nepobijeđeni američki boksač. Nedostaje mu još jedna, 50. pobjeda u karijeri kako bi prestigao legendarnog Rockyja Marciana koji također ima skor 49:0.

''Kad sam se borio protiv Artura Gattija, išao sam na njegov teren. On je bio A, a ja B strana. Pobijedio sam ga, nisam plakao, nisam se žalio. Kada sam se suočio sa Oscarom De La Hoyom, on je bio A klasa, a ja B strana. Za Conora McGregora se vraćam iz mirovine, samo zbog borbe s McGregorom'', prenosi Mayweatherove riječi Fightsite.hr.

Nema više isprika

''Ne želim čuti više isprike koje se tiču novca i UFC-a. Potpiši ugovor s UFC-om da se možeš boriti sa mnom u lipnju. Jednostavno je. Idemo se boriti u lipnju. Ti si B strana, ja sam A strana. Nismo tu da plačemo zbog novca. Umoran sam od plakanja zbog novca i priča o tome kako se želi boriti. Ideš na živce svima. Ako želiš borbu, potpiši, napravimo to.''

Je li to legendarni boksač izgubio živce ili je ova velika igra došla kraju i uskoro se sprema potvrda borbe, saznat ćemo uskoro.

''Borit ću se protiv borca i to je najvažnije, dati fanovima uzbuđenje. Želim se vratiti i natjecati, čak i ako nije protiv boksača, nego MMA borca. Borac je borac. Danas sam službeno izašao iz mirovine zbog Conora. Ne moramo više tratiti vrijeme. Ostvarimo tu borbu što prije'', poruka je Amerikanca koja je odjeknula svijetom.

Jedva čekamo…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider