FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Velika pozornica

Gorostas od 150 kg otkrio ime protivnika u svom MMA debiju: To će biti pravi sudar divova, radi se o dizaču utega težem 30 kg

Martyn Ford poznat je po impresivnoj mišćinoj masi, a sada ćemo ga gledati u ringu protiv Sajada Gharibija.

Galerija Martyn Ford (Foto: Instagram) Martyn Ford (Foto: Instagram) Martyn Ford (Foto: Instagram) +2 Martyn Ford (Foto: Instagram)

Martyn Ford, 33-godišnji britanski bodybuilder, borit će se protiv dizača utega iz Irana Sajada Gharibija 2. travnja sljedeće godine u londonskoj O2 Areni.

Poznata poljska organizacija KSW nedavno je potpisala suradnju s Fordom i tako napokon otkrila protiv koga će se poznati bodybuilder boriti u svojem prvom meču.

Ford, koji je visok više od dva metra, popularni je britanski glumac, bodybuilder i osobni trener, koji ima više od tri milijuna pratitelja na Instagramu, dok njegov protivnik, Gharibi, dizač utega težak 180 kilograma, također ima vojsku obožavatelja na društvenim mrežama.

Iako se dosad nisu borili jedan protiv drugog, među njima postoji velika napetost. Tako je Ford na svojem profilu na Instagramu rekao da ne može obećati tehnički savršenu borbu, ali da su stvari postale poprilično osobne.

 "Ovo je za mene jako osobno. Brojni ljudi iz njegova okruženja izrekli su riječi koje se ne mogu tek tako povući", kazao je pa dodao:

"Na konferenciji za novinare ću objaviti o čemu se točno radi, zašto je za mene to toliko osobno. Ne mogu vam obećati tehnički savršenu borbu, ali vam mogu obećati da ću dati sve od sebe i pretvoriti to u događaj koji nikad nećete zaboraviti", rekao je Ford u najavi meča na svojem profilu na Instagramu.

"Volio bih ispuniti londonsku arenu do posljednjeg mjesta, da 20 tisuća prijatelja i moja obitelj pokažu ovom tipu što znači biti dovoljno jak da se boriš za ono u što vjeruješ", rekao je Ford.

Inače, novopečeni MMA borac u životu je igrao kriket. Sanjao je da će postati profesionalac.

''Bio sam izgubljen kada sam prestao igrati. Bio sam uvjeren da ću otići u profesionalce. No to se nije dogodilo. Bilo je tu ozljeda, nisam imao sreće, a onda sam izgubio volju. No zbog toga sam odlučio da ću uspjeti u nečemu'', nedavno je Ford opisao svoj put.

''Imao sam uvijek ludu ambiciju i želju za pobjedom. Danas putujem svijetom kao fitness-model, snimio sam nekoliko filmova.''

Ford je glumio u filmovima poput ''Kingsman: The Golden Circle'' i ''Final score''. Naravno, uvijek glumi neke gorostase jer to svojom pojavom uistinu jest.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider