FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MOLE SE ZA NJEGA

Bivši UFC prvak i protivnik Cro Copa u teškom stanju nakon što je izvukao roditelje iz požara

Junačko djelo napravio je bivši MMA borac Mark Coleman, ali je usput sebe doveo u teško stanje.

Coleman i Cro Cop (Foto: screenshot/Instagram)

59-godišnji pionir slobodne borbe, Mark Coleman, nalazi se prema dostupnim informacijama hospitaliziran u teškom stanju, nakon što se nagutao dima tijekom požara u njegovom domu.

Coleman je spavao kad je do požara došlo, a probudio ga je pas. Onda je prvo izvukao oca iz kuće pa se vratio po majku, koju je požar zahvatio kosu, a onda i po psa koji ga je probudio, no njega nije uspio spasiti.

Spasio oca i majku pa mu pozlilo dok je tražio psa

Zapravo, Mark se srušio u kući dok je tražio psa te su ga izvukli vatrogasci, nakon čega je hitno hospitaliziran. Bivši MMA borac tijekom cijelog procesa se nagutao dima.

MMA podcaster Mike Davis podijelio je njegovu fotografiju iz bolnice, otkrivši kako je Mark u vrlo lošem stanju te je sve pozvao da se pomole za njegovo ozdravljenje.

Coleman je posljednjih godina sredio svoj život, nakon što mu je propao brak, a on se dugo borio s alkoholom. Vratio se živjeti s roditeljima te je posljednje tri godine trijezan, trenira djecu i pokušava na najbolji način iskoristiti svoju reputaciju u borilačkim krugovima.

MMA legenda koji se borio i protiv Mirka Filipovića

On je inače MMA pionir, koji je 1996. godine osvojio UFC 10 i UFC 11 turnire, nakon čega je pobijedio Dana Severna i postao prvi UFC-ov prvak teške kategorije.

Kasnije se borio u Prideu, gdje je 2000. godine osvojio veliki Grand Prix turnir. 2005. godine borio se protiv Mirka Filipovića te je tim putem poražen teškim nokautom nogom u glavu. Do te borbe je došlo nakon Colemanovog izazova, poslije Cro Copove pobjede u revanšu protiv Kevina Randlemana.

Karijeru je završio 2010. godine, borbom protiv Randyja Couturea, prvom borbom dva člana UFC-ove Kuće slavnih u povijesti. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider