FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oni ne računaju na bodove

Borci najavili UFC-ov spektakl u Londonu: Traži se nokaut

Ove subote s početkom u 22 sata budite uz Novu TV i GOL.hr koji vam donose prvi ovogodišnji UFC spektakl s europskog tla.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova TV i GOL.hr u subotu vam donose izravan prijenos UFC-ovog spektakla u Londonu - UFC Fight Night 107. U glavnoj borbi večeri sudarit će se dvojica kandidata za naslov u poluteškoj kategoriji: jedan je iskusni domaći borac, a drugi deset godina mlađi Amerikanac.

Jimi Manuwa ima 37 godina i kod njega nema mnogo kalkulacija. Od 18 borbi u karijeri, jedna jedina išla je do sudačke odluke, jedna je završila predajom (submission), a preostalih 14 završile su - nokautom!

"Na kraju krajeva, nitko ne voli bol. Moj protivnik pokazao je vrhunsko hrvanje. Ali ovo je slobodna borba! I ja sam uzvratio najbolje kako znam: udarcima", rekao je Manuwa.

Ovo što ste vidjeli bio je njegov posljednji meč, u kojem je nokautirao Amerikanca St. Preuxa i time ostao u "top deset" UFC-ovih teškaša.

Ali ako želi nastaviti put prema gore, morat će pobijediti i u subotu! A njegov novi protivnik bit će još jedan iz "top deset" - Corey Anderson! On je deset godina mlađi Amerikanac, koji se u prvom redu oslanja na hrvanje i brazilski jiu-jitsu.

"Pokazao sam da se mogu boriti s mnogo iskusnijim borcima. Sad sam u vrhu, želim biti najbolji, a ovo je korak u tom smjeru", tvrdi Anderson.

Manuwa protiv Andersona bit će glavna i posljednja borba večeri u subotu u Londonu, a osim njih na glavnom programu bit će još tri borbe.

Druga najintrigantnija bit će borba između Islanđanina Gunnara Nelsona i Amerikanca Alana Joubana. Borba je to u kategoriji velter, do 77 kilograma.

Gunnar Nelson jedini je Islanđanin u UFC-u i jedan od rijetkih uopće u slobodnoj borbi! Ima crni pojas u brazilskom jiu-jitsuu i od 15 pobjeda, čak 11 ostvario je prisiljavanjem protivnika na predaju (submission).

S obzirom da je njegov protivnik vrhunski udarač, koji dolazi iz tajlandskog boksa, bit će to još jedan sjajan sudar suprotnih stilova.

Budite ovu subotu od 22 sata uz GOL.hr i Novu TV i izravan prijenos spektakla iz Londona.

UFC Fight Night 107, glavni program

Jimi Manuwa - Corey Anderson (poluteška)

Gunnar Nelson - Alan Jouban (velter)

Brad Pickett - Marlon Vera (bantam)

Arnold Allen - Makwan Amirkhani (perolaka)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider