FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''Plaćeni ubojica'' ustrijeljen

Hrvat brutalno nokautiran pa ljutito poručio: ''Zbog toga se završava u invalidskim kolicima''

Sunaslovna borba Bellatora 190 donijela je debi Luke Jelčića koji, nažalost, neće pamtiti po dobrome.

Luka Jelčić teško nokautiran (Screenshot Twitter)

Hrvatski borac Luka Jelčić debitirao je u Bellatoru 190 te je teško nokautiran u prvoj rundi. Jelčić je poražen od iskusnog borca Brandona Girtza, prenosi Fightsite.

Jelčića je koštao već prvi trenutak nepažnje, a Girtz je to dobro iskoristio te drugim aperkatom praktično završio borbu. Nekoliko udaraca na podu bilo je samo do sučevog prekida. Ipak, hrvatski borac ne slaže se potpuno sa sudačkim odlukama.

''Hvala vam svima na podršci i svim porukama koje ste mi poslali, od mojih suboraca, prijatelja i obitelji, do svih koji me poznaju ili cijene moj rad. Dobio sam dva udarca u potiljak i od tog trenutka sam se borio na autopilotu. Tako je kako je, ne očekujem milost niti ju dajem, iz bitke izlazim sa štitom ili na njemu i to se nikad neće promijeniti. Veliko hvala mom lojalnom timu sponzora na njihovoj podršci koja mi čini život lakšim dok radim ono što volim. Uzet ću vrijeme za odmoriti tokom blagdana sa zaručnicom i našim obiteljima i vratit ću se bolji kao što sam to i prije uvijek radio”, napisao je Luka na društvenim mrežama te nadodao:

''Nije prvi puta da gubim, ali zbog ovog me srce boli, zbog načina na koji se dogodilo. Oduzeto mi je nešto i tako se osjećam. Nakon sve priče o pravilima vezane za potiljak sa sucem u svlačionici, ovo se dogodilo, ljudi završavaju u invalidskim kolicima radi ovakvih stvari'', komentirao je Jelčić ilegalne udarce u potiljak.

Šteta za Jelčića, posebno zbog toga jer je potpisao ugovor samo na jednu borbu te bi tek nakon nje trebali razgovarati o možebitnom nastavku suradnje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider