FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve o UFC 271

Lucky Punch: Mladi Hrvati demonstrirali kako rušiti UFC prvaka, oduševile djevojke

U novom izdanju Lucky Puncha donosimo jednu novost, MMA Challenge u kojem je zadatak bio vezan za UFC 271.

Novi borilački spektakl pred nama je ovog vikenda. U izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od 4 ujutro na rasporedu je UFC 271 kojeg predvodi borba za naslov prvaka, veliki revanš između Israela Adesnayje i Roberta Whittakera.

Ovo poslasticom bavi se novo izdanje borilačkog magazina Lucky Punch u kojem tradicionalno možete gledati najbolje moguće zagrijavanje za UFC spektakle.

U prvom činu bitke ova dva sjajna borca, bivšeg i sadašnjeg prvaka, uspješniji je bio Adesanya koji je slavio nokautom u drugoj rundi. Borba se održala u listopadu 2019. pred čak 60 tisuća navijača u Melbourneu.

gol expired VIDEO Adesanya ostao kralj srednje kategorije: Whittaker u revanšu promijenio taktiku, ali nije mogao ishod divider

Što treba Whittaker napraviti protiv Adesanyje?

Adesanya suvereno čisti srednju kategoriju, a Whittaker je unio neke novitete u posljednjih nekoliko mečeva. Upisao je pobjede na bodove, ali pokazao izraziti napredak u hrvanju. Hoće li to biti dovoljno za dominantnog Izzyja raspravljamo u studiju.

Dakako, Zelg to analizira i u kavezu u popularnoj MMA školi gdje možete saznati što Whittaker mora promijeniti u odnosu na prvu borbu.

MMA Challenge: pregled najboljih videa

Ovo je izdanje Lucky Puncha posebno po tome što su prvi puta u emisiji sudjelovali gledatelji. Odgovorili ste na naš MMA Challange i poslali nam videa na kojima ste pokazali kako Whittaker treba rušiti Adesnayju, a možemo reći kako su posebno oduševile mlade borkinje koje su osvojile ekipu Lucky Puncha.

Zadali smo i novi MMA Challenge za iduću emisiju koja ide u prvom tjednu ožujka uoči UFC 272: Masvidal vs Covington.

Prognoze borbi na UFC 271

Poseban naglasak stavili smo i na dva veterana srednje kategorije Jareda Cannoniera i Dereka Brunsona koji nižu pobjede i vrlo su izgledni kandidati za napad na titulu.

Zelg i Igor izabrali su svoje pobjednike na cijelom glavnom programu. Naravno, kao i svaki put razlikuju se u svojim prognozama.

Porazgovarali smo sa Mattom Lindlandom. Bivšim UFC izazivačem za pojas i trenerom američke hrvačke reprezentacije. Lindland je zanimljiv sugovornik i poseban naglasak stavili smo na značenje hrvanja u slobodnoj borbi i problematici skidanja kilograma.

Pratili smo Gladijator Fight Night

Od domaćih tema, bili smo u Puli na Gladijator Fight Nightu. Predstavili su nam se neki novi domaći talenti, a novu priredbu nećemo dugo čekati. Idući mjesec je FNC, pa novi Gladijator FN krajem travnja.

Uživajte u najboljem pregledu MMA aktualnosti i zagrijavanju za UFC spektakl ovog vikenda!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider