FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DETALJI SU BIZARNI

Bivši omiljeni UFC borac uhićen u Meksiku zbog ubojstva djevojke: Priznala mu u sobi da ga je varala

Phil Baroni na vrhuncu je bio jedan od najpopularnijih UFC boraca, no ti dani sad su daleko iza njega.

Phil Baroni (Foto: Afp)

46-godišnji bivši MMA borac Phil Baroni uhićen je u Meksiku s optužnicom za ubojstvo svoje djevojke u sobi hotela u kojoj su odsjeli.

Kako javlja meksički Tribuna De La Bahia, vodeći se onime što je Baroni rekao policiji, djevojka mu je priznala da ga je varala, na što je on reagirao time da ju je snažno bacio u tuš-kabinu, gdje je ona udarila glavom i počela krvariti. Baroni ju je nakon toga premjestio u krevet, gdje je iskrvarila.

Dugo se bori s ovisnošću o alkoholu i drogi

Prema izvještaju, Baroni je bio pod utjecajem alkohola i droge, poroka s kojima se već godinama unazad očito neuspješno bori.

Baroni se policiji prijavio sam nedugo nakon incidenta izjavivši da mu se djevojka nalazi u krevetu te da ne reagira. Nedugo nakon toga njega su uhitili s optužbom za ubojstvo.

Phil Baroni Phil Baroni (Foto: Afp)

Najsvjetlije dane svoje karijere on je doživio početkom ovog stoljeća, kad je na samom začetku profesionalnog bavljenja MMA-om postao članom UFC-a, a zbog svojeg otvorenog stila borbe postao je jedan od ljubimaca fanova.

Nakon dobrog početka u promociji iz nje je otpušten 2005. godine, nakon četiri poraza u nizu, no odmah se samo premjestio u japanski Pride te je u tada najjačoj promociji svijeta odradio šest borbi, prije prelaska u Strikeforce.

U UFC se vraćao još dva puta, no nije se uspio dugo zadržati. Karijeru je završio 2019. godine s omjerom od 16 pobjeda i 19 poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider