FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FNC 7 U PULI

Legendarni brazilski borac dolazi u Pulu pokušati "Mrvici" oduzeti pojas

Ivan Vitasović već će "kod kuće" u Puli braniti prošlog mjeseca osvojen pojas FNC prvaka teške kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je nakon velike karlovačke pobjede protiv Olija Thompsona najavio kako će se neko vrijeme odmoriti te posvetiti svom poslu, hobijima i obitelji, Ivan Vitasović ipak neće propustiti priliku boriti se u pulskoj Areni.

Prvak teške kategorije Fight Nation Championship promocije tako će se u Octagonu vodeće regionalne MMA promocije naći već 3. rujna, datuma za koji je najavljen priredba u njegovom gradu, Puli.

gol expired Novi FNC-ov prvak uzeo pojas brutalnim nokautom, ali neće predugo slaviti: "U ponedjeljak se vraćam na posao" divider

Opasni iskusni Brazilac dolazi po pojas

Vitasović bi trebao predvoditi FNC 7 priredbu i to borbom protiv još jednog iskusnog i vrlo poznatog borca. Pojas će mu pokušati oduzeti Geronimo Dos Santos, mnogima poznat i po nadimku Mongradom.

Riječ je o borcu koji je profesionalac već 16 godina te je nastupao po raznih svjetskim organizacijama. Do sada je upisao 43 pobjeda i 23 poraza te jednu neodlučenu borbu.

Na svom rezimeu ima pobjede nad nekim slavnim borcima poput Thiaga Santosa, Diona Staringa i Evgenija Erokhina.

No, domaći teren i mladost su na strani Vitasovića koji svakom borbom izgleda sve bolje. Nema sumnje kako će ovaj okršaj biti šlag na tortu programa koji FNC već odavno najavljuje kao najveći MMA spektakl neke domaće promocije u povijesti.

Prilog Nove TV o FNC prvaku, Ivanu Vitasoviću

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider