FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pa što je ovo bilo?

Legendarni Bob Sapp prekinuo niz od 14 poraza u tragikomičnom meču

Bob Sapp slavio je nakon 14 uzastopnih poraza u posljednjih osam godina MMA karijere.

Galerija Bob Sapp i Osunaarashi (Screenshot) Bob Sapp stjeran u kut Bob Sapp u parteru Bob Sapp u stand upu

Legenda slobodne borbe, odnosno legendarni šoumen u svijetu MMA-a Bob Sapp upisao je prvu pobjedu nakon više od osam godina nizanja poraza na Rizin 13 eventu u Saitama Areni! Amerikanac je prekinuo niz od čak 14 uzastopnih poraza, nakon što je sudačkom odlukom slavio protiv Abdelrahman Shalana, Egipčanina koji je debitirao u MMA-u.

Početak borbe nije sugerirao da ćemo dočekati kraj meča. Kao što to obično biva u posljednjim mečevima, Sapp je bio prisiljen grčevito se braniti i bježati po oktogonu kako bi ostao u meču. Nemali broj puta smo ga vidjeli kako pada nakon svega 10-ak sekundi od količine i siline udaraca suparnika.

On je otvoreno rekao još davnih dana da ne voli primati udarce i zato su njegovi mečevi uglavnom - smiješni. Kada kreće u napad ili se grčevito brani Sapp ima izraz lica kao da je pojeo nešto kiselo ili nejestivo. U posljednje vrijeme njegovi nastupi su postali više kao komedija, a tako su i ovaj prenijeli većina MMA portala u SAD-u.

"Bob Sapp prekinuo niz od 14 poraza u smiješnom meču na Rizinu 13", samo je jedan od naslova.

Nakon što je preživio prvi napad i došao k sebi, Sapp je malo po malo bio dominantniji borac, ali i dalje je cijela borba, kako je odmicala, bila sve više i više komična. U konačnici su obojica jedva dočekali kraj borbe, nakon što se u jednom trenutku nisu htjeli ni približiti jedan drugom, jer nisu željeli više primati udarce.

Po završnom gongu Sapp je skočio Shalanu u zagrljaj i to je bio dovoljan pokazatelj koliko je obojici bilo drago da je sve završeno.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider