FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije mogao vjerovati

Lažni Cro Cop dijeli novac na Facebooku: Pravi Mirko se oglasio i ima poruku za sve

Mirko je to sve vidio i odlučio je zamoliti ljude da ne nasjedaju na takve vijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović već je duže vrijeme u zasluženoj mirovini. Iako nije aktivan u ringu, na društvenim mrežama itekako jest. Mirka na Facebooku i Instagramu prate stotine tisuća ljudi, no popularnost nekada i nije dobra.

Cro Cop je postao žrtva prijevare. Netko je napravio lažnu stranicu na Facebooku i u Mirkovo ime ''dijeli'' novac ljudima, a oni prije toga trebaju dati svoje osobne podatke toj lažnoj stranici.

gol expired Portugalci se kriju, neke fotografije ipak procurile: Evo gdje Ronaldo spava u Splitu divider

Mirko je to sve vidio i odlučio je zamoliti ljude da ne nasjedaju na takve vijesti.

"Ekipa, ne znam je li tužnije što postoje osobe koje naprave lažnu stranicu na Facebooku i onda ljude mame nekakvim dijeljenjem novca, uz to što prethodno traže ostavljanje osobnih podataka i broja kreditnih kartica tako da ih mogu počistiti, ili što postoje osobe toliko naivne, da ne koristim grublje izraze, koje povjeruju u takve priče i nasjedaju na takvu vrstu prevara. Nisam mislio uopće reagirati, ali s obzirom na broj poruka u kojima me oduševljeni 'dobitnici' obavještavaju da su upravo oni dobili nagradu i raspituju se kako 'podići svoje eure', moram se ograditi od ovoga i zamoliti ljude da ne nasjedaju na ovakve jeftine štosove i da ne daju brojeve računa jer će im oni biti počišćeni.
Albert Einstein: 'Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo što za svemir još nismo sigurni'', napisao je Mirko Filipović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider