FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Izgledalo je tužno

VIDEO Bivši UFC-ov prvak u teškoj i nekadašnji suparnik Mirka Filipovića zaspao na nogama u boksačkom meču

Prva ljevica zatresla je Mira, druga ga je poslala u kut, srećom Pulev nije stigao uputiti i treću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši UFC-ov teškaški prvak i nekadašnji suparnik Mirka Filipovića Frank Mir nekoliko sekundi teturao je po ringu ne znajući gdje je nakon par udaraca Kubrata Puleva lijevom i tek je onda sudac Dan Miragliotta uskočio između boksača i prekinuo borbu poslije malo manje od dvije minute prve runde.

Prva ljevica ga je zaljuljala, a druga poslala u kut, srećom pa se Pulev suzdržao od  treće jer bi Mir završio preko konopaca u publici.

Pogledajte brutalan nokaut OVDJE.

Mir i Pulev borili su se na večeri na kojoj su MMA borci uglavnom dobivali boksače, a Pulev je ovom pobjedom izvukao događanje za svoje kolege. Njegovi udarci u ovim manjim rukavicama pokazali su se kao prebrzi i presnažni za bivšeg MMA borca.

Mir je nešto pokušao napraviti u klinču, što nije bila loša taktika jer se Rus u tim trenucima morao nositi s njegovom kilažom, međutim svaki put kad je stvorio malu distancu, stigla je kazna za američku MMA ikonu.

"Izbornik MMA boraca" Quinton Jackson po završetku večeri stao je u obranu svojega kolege tvrdeći kako je Mir ozlijeđen ušao u ring, a šef suprotne strane, Shannon Brigs rekao je kako ga je Pulev deklasirao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider