FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uzeo drugi pojas

Roberto Soldić u borbi karijere brutalnim nokautom u rastavio KSW-ovu legendu: "Sad želim postati trostruki prvak!"

Ponajbolji hrvatski MMA borac uzeo je i drugi pojas u KSW-u, a legendarni Khalidov još će se dugo oporavljati od ovog nokauta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić pobijedio je legendarnog Mameda Khalidova brutalnim nokautom u drugoj rundi u borbi večeri na sjajnom KSW-u 65. Soldić je svom pojasu u velteru dodao i pojas u srednjoj kategoriji ove organizacije, a jedno od najvećih imena KSW-a u povijesti još će se dugo oporavljati od posljedica ovog nokauta.

Poljska legenda je aktivnije i agresivnije otvorila borbu, ali Soldić je imao odgovor na sve njegove pokušaje. Sredinom prve dionice borbe Soldić se poskliznuo i pao u parter, a Poljak je skočio na njega, međutim Roberto se brzo digao i minutu i pol prije kraja runde uspio baciti Khalidova na pod. Ipak, iskusni prvak srednje kategorije vratio se na noge i završio rundu boksajući.

U drugoj je hrvatski borac podigao tempo, pritisnuo Poljaka na žicu i već u prvoj minuti srušio hrvačkim zahvatom grčko rimskim stilom u puni gard. Nije se doduše dugo zadržao u parteru i već poslije nekoliko udaraca ustao, opalio još nekoliko puta nogom i pritom nažalost pogodio svog suparnika u međunožje na podu. Khalidov je poslije duže pauze ustao, ali samo da bi pretrpio brutalan nokaut u posljednjoj minuti druge runde. Poljak je pritisnuo Soldića, ali naletio na snažan kroše i završio na podu.

"Želim samo najveće izazove, sad želim pojas i u poluteškoj. Želim se boriti protiv Tomasza Narkuna i uzeti treći pojas u KSW-u," rekao je po završetku borbe.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider