FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Za ujedinjenje titula

Objavljena kompilacija Soldićevih nokauta uoči njegove najveće borbe, ali možda i najveće u povijesti KSW-a

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić pokušat će ujediniti pojaseve veltera i srednje kategorije u KSW-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najuspješniji hrvatski borac u toj promociji, Roberto Soldić, na KSW-u 65 pokušat će ujediniti pojaseve srednje i kategorije velter protiv domaće ikone Mameda Khalidova. Jedan od najboljih KSW-ovih boraca uopće dugo je bio poznat kao jedan od najboljih boraca izvan UFC-a, a sada će se, osim za pojas u srednjoj, boriti protiv Soldića i za taj status.

Legendarni Khalidov nosi KSW-ov pojas još od 2009. godine kad je uzeo inauguralni pojas poluteške kategorije u toj organizaciji, ali najbolje je odradio u srednjoj kategoriji, kojom je vladao od 2015. godine uz kratak prekid kako bi pokušao ponovo uzeti pojas u poluteške.

Vrh je kratko prepustio pa ga ponovo vratio u listopadu 2020. godine spektakularnim nokautom protiv Scotta Askhama.

Soldić je u ovoj organizaciji izgradio sličnu ostavštinu, on je također najprije postao prvak u velteru, a sad koketira s težinskom kategorijom iznad. U svojem pretprošlom meču odradio je debi u toj kategoriji protiv Michala Materle i slavio je tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Trenutačno uživa status koji je godinama uživao Khalidov i mnogi zato ovaj meč smatraju najvećim u KSW-ovoj povijesti. Zato je ta organizacija iskoristila trenutak i sastavila kompilaciju Soldićevih nokauta. Imali su materijala…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider