FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pena provocirala Nunes

VIDEO Lewis želio prestrašiti svog suparnika na sučeljavanju, ali prevario Whitea

Red smijeha, red prijetnji na konferenciji za medije uoči UFC-a 277 u Dallasu

Derrick Lewis (Foto: Screenshot)

Bivši UFC-ov izazivač u teškoj kategoriji Derrick Lewis ukrao je pažnju na sučeljavanju uoči eventa u Dallassu. Želio je nasamariti svog suparnika Sergeja Pavlovića, ali umjesto njega – prevario je Danu Whitea.

Ali na sučeljavanju dvaju borkinja koje će se susresti u borbi večeri na UFC-u 277, prvakinje u bantamu Julianne Pene i Amande Nunes, nije bilo tako veselo. Naprotiv, Pena je pokušala izbaciti Nunes iz takta uoči borbe, ali bivša prvakinja kaže kako nije bila ni blizu uspješne provokacije:

“To joj je strategija. Dobro zna što želi napraviti, želi me isprovocirati, ali sam i dalje fokusirana na svoj cilj, a to je vratiti svoj pojas i ponovo postati dvostruka prvakinja“, priča Amanda Nunes.

Pena je takav odgovor jedva dočekala i počela ju provocirati još više, ali imala je više uspjeha kod publike, nego kod svoje suparnice… Na pitanje boji li se „pobjedničke karizme“ kod Nunes, odgovorila je:

“Fedor Emelianenko ima karizmu, Mike Tyson, Dana White također. Nemam pojma o kakvoj karizmi pričate kod Nunes, ja ju ne vidim“, rekla je Pena.

"Neka priča što god želi, moj jedini fokus je vraćanje mog pojasa“, hladno je uzvratila Nunes, ali to nije usporilo Penu:

“Udarat ću je šakama i nogama, čupati za kosu, ugrist ću je, ako bude potrebno – iskopat ću joj oči. Spremna sam doslovno na sve kad uđemo u oktogon. Vjerujte mi, spremna sam i umrijeti.“

Na to je uletio Dana White i pokušao smiriti situaciju s malo humora:

“Nadam se da neće doći do toga“, nasmijao se White.

“Bit ću spremna na sve to. Ovaj put joj u oktogon stiže 'Lavica' koju nije vidjela zadnji put, spremna sam“, podvukla je Nunes.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider