FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
To smo čekali

Konačno dogovorena regoinalna MMA borba godine: Bakočević i Croata u rujnu na spektakularnoj lokaciji

Dugo najavljivani regionalni MMA spektakl konačno je dobio službenu notu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najiščekivanija MMA borba na Balkanu, ona između Francisca Croate Barrija i Vase Psihopate Bakočevića, zakazana je za 11. rujan na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Takav borilački spektakl zaslužuje spektakularnu lokaciju, a prekrasna tvrđava u Krešimirovom i Draženovom gradu poslužit će kao sjajna kulisa kad već pulska Arena to nije mogla biti.

Iz Pule u Šibenik, s KSW-a na FNC

Popularni Panči i Psihopata trebali su se originalno boriti na KSW-ovom spektaklu u pulskoj Areni, međutim kad je on odgođen i prebačen u poljsku prijestolnicu, dogovoren je kao super borba na završnici borilačkog turnira Armagedon u organizaciji domaćeg FNC-a.

Možda je i samo primjereno da najpopularnija regionalna MMA promocija, hrvatski Fight Nation Championship, na kraju organizira ovu borbu, jer zaslužuje imati ovaj okršaj kao šlag na tortu za završnicu drugog izdanja Armagedona, borilačkog turnira koji okuplja najbolje regionalne talente već drugu sezonu zaredom.

Dugogodišnja prozivka dobila mjesto i datum

Uskrsnuće domaće MMA scene koju predvodi,Dražen Forgač i njegova ekipa iz zagrebačkog ATT-a napravilo je još jedan velik korak u pravom smjeru, a ovaj okršaj trebao bi skrenuti još zainteresiranih očiju na dobar posao koji su obavili posljednjih nekoliko godina.

Barrio i Bakočević prozivaju se jako dugo, osobito su inspirirani jedan protiv drugog na društvenim mrežama i privatno se ne podnose. Zla krv je uvijek odlična podloga za borilački spektakl, a njihova kavga sad je dobila datum i mjesto konačnog obračuna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider