FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"gotov sam, tijelo mi govori"

MMA fanovi u šoku, UFC i Dana White na aparatima: Nova zvijezda organizacije obznanila kraj karijere?

Ako je suditi prema riječima Khamzata Čimaeva, njegova je sportska karijera završena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi MMA fanovi ostali su šokirani kada je nova zvijezda slobodne borbe Khamzat Čimaev na svom Instagramu objavio da je gotov, odnosno da zbog problema sa zdravljem završava svoju karijeru.

On je zbog problema s oporavkom nakon zaraze koronavirusom već dva puta dogovarao pa otkazivao borbu protiv Leona Edwardsa. Nedavno je objavio da se planira vratiti u lipnju, no ubrzo je uslijedio šok za sve fanove.

"Želim vam svima zahvaliti na podršci u mom putu kroz ovaj sport. Mislim da sam gotov. Istina, nisam uzeo pojas, no to nije najvažnija pobjeda u ovom životu. Možda će vas ovo uznemiriti, no moje srce i tijelo mi sve govore. Želim zahvaliti svom All Star timu u Švedskoj i također veliko hvala UFC-u", napisao je Khamzat na svom Instagramu svega nekoliko dana nakon što je najavio svoj povratak borbama u lipnju.

Cijelu je situaciju nakon te objave pokušao smiriti predsjednik UFC-a Dana White, koji je odlučio o trošku organizacije liječiti svoju novu "zlatnu koku".

"Kad je došao ovamo, liječnici su preuzeli brigu o njemu, stavili su ga na prednisone, što je zapravo je**no opak steroid. On je sad na prednisoneu, trebao bi to uzimati, opuštati se, odmarati i dopustiti samom sebi da se oporaviti. On je danas otišao je**no trenirati, nakon čega se osjećao usrano, dopustio je emocijama da ga obuzmu i nakon toga je objavio to što je objavio. On ne bi uopće trebao trenirati, ali znate kakav je. Taj tip je divljak, želi se boriti doslovno svakog vikenda i sad ne može niti trenirati. Prevladale su emocije pa je to napisao, ali nije završio karijeru", izjavio je White za MMA Junkie a prenio hrvatski Fightsite.

gol expired Ibrahimović na festival u Sanremu izašao uz narodnjački hit srpske pjevačice divider

Ramzan Kadirov, čovjek na čelu Čečenije, odakle dolazi Čimaev, također je objavio da se borac ne povlači:

"On će ostati i boriti se do kraja. Nakon razgovora s njim mislim da je postao svjestan koliko je njegova karijera bitna svakom Čečencu i obećao je da će se oporaviti što je prije moguće. Uskoro će doći kući, dovršiti rehabilitaciju i nakon toga se pripremiti za novi meč", otkrio je Kadirov.

Nadamo se samo da ova Whiteova i Kadirovljeva jurnjava za slavom i novcem neće imati neke ozbiljnije posljedice po zdravlje ovog sjajnog borca...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider