FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
spavaš li mirno, Dana?

Khabib upozorio UFC, njegova MMA organizacija debitirala u SAD-u: Legenda se vratila pobjedom

Eagle FC Khabiba Nurmagomedova održao je svoj prvu večer u Americi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Velike organizacije poput UFC-a i Bellatora bi trebale biti oprezne sa svojim borcima jer stigao je Eagle FC'', rekao je uoči debija svoje organizacije ovog petka u Miamiju Khabib Nurmagomedov.

Eagle FC je debitirao na američkom tlu, a u akciji smo vidjeli nekoliko legendarnih imena. U glavnoj borbi smo gledali obračun legendi kick-boxinga, Sergeja Kharitonov i Tyronea Sponga. Slavio je Rus tehničkim nokautom te tako najavio kako još u njemu ima akcije unatoč 41 godini.

On se donedavno borio u Bellatoru kojeg je napustio nakon poraza od Cheika Conga. Legendarnom Nizozemcu je ovo bio pak prvi poraz u MMA-u gdje se nije borio devet godina. On je nakon kick-boks sreću pronašao u boksu gdje se borio posljednjih godina.

Na Eagle FC-u u Miamiju vidjeli smo povratak još jedne legende borilačkog sporta. Nekadašnji UFC-ov prvaka Rashad Evans napustio je najpoznatiju svjetsku MMA organizaciju prije tri i pol godine nakon čak pet uzastopnih poraza, a sada se vratio kod Khabiba pobjedom protiv Gabriela Checca.

''Khabib, spreman sam. Stavi me opet, bit ću u boljoj formi i pružiti bolju borbu'', rekao je nakon povratka Rashad praktički moleći za novu priliku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider