FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bitka za floridu

Kakva bomba iz UFC-a: Revanš Usmana i Masvidala dogodit će se u travnju i to pred 15 tisuća navijača!

Jorge Masvidal i Kamaru Usman odradit će veliki revanš 24. travnja i to pred punim kapacitetom dvorane u Jacksonvilleu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC je, za one prave MMA fanove, objavio dvije veličanstvene vijesti. Već u travnju navijači će se vratiti na tribine i to u punom kapacitetu, a glavna borba UFC-a 261 bit će veliki revanš za titulu prvaka velter kategorije između Kamaru Usmana i Jorgea Masvidala.

UFC-ov predsjednik Dana White uspio je isposlovati da Florida, točnije grad Jacksonville, odobri povratak navijača na tribine i to u punom kapacitetu. Mjesto održavanja bit će Vystar Veterans Memorial Arena, a 15 tisuća fanova vidjet će čak tri borbe za naslov prvaka.

Ono zbog čega već sada nekima "cure sline" je revanš aktualnog prvaka veltera Usmana i vlasnika BMF (baddester mother f*cker) pojasa Masvidala. Oni su se ogledali i prošle godine u srpnju na Fight Islandu na UFC 251 priredbi, kada je Masvidal prihvatio borbu svega šest dana prije održavanja i odveo ju do sudačke odluke, koja je doduše bila jednoglasna.

Preostale dvije borbe dogodit će se u ženskoj muha i slamka kategoriji. Valentina Ševčenko titulu će braniti protiv Jessice Andrade, dok će Weili Zhang pokušati zaustaviti povratak na tron Rose Namajunas.

gol expired Mijo Caktaš na pragu velikog transfera? Iz druge momčadi Hajduka ide u redove velikana divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider