FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
veliki sportaš zajecao

Dos Santos u suzama nahvalio Stipu i priznao da se ne sjeća kraja

Junior dos Santos nije uspio još jednom postati UFC prvak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pet godina nakon što je izgubio UFC titulu od Caina Velasqueza, Junior dos Santos je gajio velike nade kako će i drugi puta slaviti protiv Stipe Miočića. No u revanšu je Stipe nokautirao Brazilca već u prvoj rundi zadržao pojas.

Bio je obračun dva velika borca i velika čovjeka. Dos Santos je jedini borac na svijetu koji je pobijedio Mirka Filipovića i Stipu Miočića, no svejedno u zagrebačkoj Areni je prošle godine doživio ovacije.

''Cigano'' je na press konferenciji bio brutalno iskren. Čak je pustio i suzu.

''Posljednji udarac koji sam mu uputio bio je solidan, mislim da ga je osjetio i onda sam sebi rekao da se moram početi više kretati i nakon toga se više ne sjećam. Pokušao sam izbjeći taj njegov kroše, to je zadnje čega se sjećam. To je teška divizija, grozan osjećaj, vjerujem da sam ja nekome priuštio istu stvar'', priznao je Dos Santos.

'Stipe je odradio sjajnu borbu. Nisam napravio nikakvu pogrešku. On je bio odličan. Tužan sam, naravno. Volio bih opet postati prvak. Ali ako već ja nisam prvak, sretan sam što je to Stipe'', velik je u porazu ostao JDS.

Kada su ga upitali za planove u karijeri, Junior je zajecao. Krenule su suze jer nije lako proći cijele pripreme, a onda vas bolji protivnik završi za koju minutu. No Brazilac je veliki sportaš.

''Stipe je sjajan momak. On je oličenje sportskog duha i divim mu se. Bila je ovo njegova noć.''

Miočić će u svojoj sljedećoj obrani naslova imati priliku postati rekorderom teške kategorije. Nitko nije tri puta obranio naslov i na rubu je da postane najveći.

''Stipe je na putu da postane jedan od najvećih svih vremena'', rekao je brazilski borac.

Koga sljedećeg želite vidjeti u oktogonu protiv Miočića?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider