FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dobro nam došla

Jedna od najboljih i najljepših borkinja svijeta vraća se u oktogon nakon dvije i pol godine!

Julianna Pena vraća se u oktogon nakon dvije i pol godine izbivanja...

Julianna Pena (Screenshot Instagram)

Jedna od najboljih, ali i najljepših borkinja svijeta vraća se u oktogon nakon pauze od dvije godine i pol godine, tijekom kojih je postala majka. Julianna Pena je 29-godišnja borkinja porijetklom iz Venezuele, te će se za tri tjedna boriti protiv bivše prvakinje muha kategorije - Nicco Montano.

Risktantan povratak protiv bivše prvakinje

Pena je na ovaj event upala kao zamjena nakon što je nastup zbog ozljede otkazala Sara McMann. Bit će to vatreni povratak za Penu protiv vrlo opasne borkinje, te bi ju poraz mogao jako udaljiti od borbe za naslov prvakinje, kojem ona zasigurno teži.

Podsjetimo, Nicco Montano je neslavna prva prvakinja muha kategorije, titule koju je vrlo kratko držala i nikada nije branila. Naime, nakon što je krajem 2017. osvojila titulu, Montano je obranu jako dugo odgađala, a kada je ona dogovorena nije se pojavila na vaganju, jer je bila hospitalizirana.

Neguo nakon toga pala je na doping testu, zbog čega su mnogi odmah posumnjali u vjerodostojnost njezinog hospitaliziranja. Bila je pozitivna na ostarin i suspendirana na šest mjeseci.

Bivša pobjednica Ultimate Fightera

Pena je pak u UFC stigla kao pobjednica 18. sezone Ultimate Fightera, te je u najslavnijoj MMA promociji krenula s četiri uzastopne pobjede, prije nego ju je u siječnju 2017. godine zaustavila Valentina Ševčenko.

Nedugo nakon poraza objavila je da se povlači zbog trudnoće, a kada je na svijet donijela kćerkicu krajem siječnja prošle godine, odlučila je da prvih godinu dana neće trenirati, već da će se posvetiti isključivo njoj.

Zbog svog agresivnog stila borbe, ali i izgleda, stekla je veliku popularnost, zbog čega su mnogi MMA fanovi iznimno sretni i zadovoljni njezinim povratkom u oktogon.

UFC Fight Night 155 održava se 13. srpnja u Sacramentu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not gonna lie. Finding the balance between being a new #mommy and a full time #mma #fighter and commentator🎙, while trying to hold the #house down has not been the easiest of tasks🙅🏽‍♀️ 🤱🏽Women who have kids 👼🏼, take care of the house🏡, and work full time jobs are #superwomen 🦸🏻‍♀️and we do not get enough credit if you ask me! Some of y’all expectations are just wayyy too high! There are many other #mommy #mma #fighters that I see #makeitwork and they give me #inspiration and #motivation everyday to believe in myself because I know I can do it too! So... no excuses!! I know I am far overdue for a #fistfight! I shall find my way back to the #octagon soon but in the meantime, I can’t wait to break in these new @gracieuniversityhq #puffies I just bought ! You can’t tell by the look on my face because that’s my, “I’m ready for war” face, but It’s the little things in life these days that get me #pumped ! Let’s get it ! #ceasargraciejiujitsuwhat

A post shared by Julianna Nicole Peña (@venezuelanvixen) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider