FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
spektakularan završetak

Perolaka kategorija ne pamti ovako brutalan nokaut: Nadmašio i McGregora

Josh Emmett autor je jednog od najboljih nokauta u povijesti UFC-ove perolake divizije.

Nokaut Josha Emmetta (Screenshot)

Prošlog vikenda u Philadelphiji je održan UFC-ov event na ESPN-u, koji su predvodili Justin Gaethje i Edson Barboza. Iako ti "sporedni" eventi često znaju biti ne previše zanimljivi, ovaj je bio "bomba"!

Nakon dvije odluke u prve tri borbe glavnog programa, publika u Wells Fargo Centeru svjedočila je dvama brutalnim nokautima. O prvom smo već pisali u nedjelju. Justin Gaethje je točno na sredini prve runde ispalio jedan kroše i noakutirao Edsona Barbozu.

Drugi nokaut večeri, možda još i spektakularniji, dogodio se perolakoj kategoriji, u meču između Josha Emmetta i Michaela Johnsona. Mnogi su nakon toga napisali da vjeruju da je riječ o jednom od najbrutalnijih nokauta u perolakoj diviziji, a je li tome tako pogledajte u priloženom videu.

Uoči "overhead bombe" koju je ispalio Emmett 45 sekundi prije kraja i doslovno "ugasio" Johnsona na neko vrijeme, cijeli meč bio je prilično dosadnjikav i bez pravih udaraca. No kada je jedan sjeo, bio je i više od onog što MMA fanovi očekuju.

Jedan od najboljih nokauta u perolakoj diviziji upisao je Conor McGregor, koji je 2015. godine nakon samo 12 sekundi nokautirao Josea Alda jednim udarcem. 

NOKAUT JOSHA EMMETTA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider