FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nije optimist

Legendarni boksač upozorio Joshuu pred meč s Wilderom: “Ima velikih problema“

Roy Jones Jr. poslao je upozorenje Anthonyju Joshui kako mora poraditi na svojem defanzivnom boksu ukoliko želi imati šanse protiv Wildera.

Anthony Joshua (Foto: Afp)

Dugo iščekivani boksački spektakl između Deontaya Wildera i Anthonya Joshuae održati će se u krajem ovo godine. Biti će do sudar bivših WBC prvaka koji se grčevito bore da i dalje pokažu kako pripadaju samom boksačkom vrhu.

Ovaj meč zaintrigirao je mnoge pa se tako javio i jedan od najboljih ikada koji je kročio u ring, Roy Jones. Kada su ga pitali o sljedećoj borbi Joshuae, Jones se čini kako nema prevelikih očekivanja od Britanca.

“Biti će to teška borba za njega. Volim AJ-a do smrti i mislim da je veliki boksač, ali on ima probleme sa primanjem udaraca pa smatram da se ne treba boriti sa Wilderom“.

Ukazao je Jones na problem od kojeg svi fanovi Joshuae strepe, a to je zadnji direkt Wildera koji je preživio jedino Tyson Fury.

Podsjetimo, sve do trilogije sa Furyem, Wilder je bio ne poražen borac sa 40 pobjeda. Od tih 40 pobjeda u 39 je slavio nokautom, od kojih su mnogi došli zadnjim direktom ili desnim krošeom.

“Udarci koji će dolaziti od njega drugačiji su od bilo kojih udaraca boraca u diviziji, tako da mora poraditi na odnošenju prema njima prije nego stane pred Wildera“ zaključio je Jones Jr.

U svom povratku u ring Joshua je protiv Jermainea Franklina izgledao dominantno, no uz dužno poštovanje prema Franklinu, Bronze Bomber ipak je puno veća prijetnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider