FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"je li srpanj dovoljno vremena?"

Jon Jones otvoreno se ponudio Miočiću, Stipe mu odgovorio, UFC vrlo brzo reagirao

Jon Jones otvoreno je prozvao je Stipu Miočića i ponudio mu meč za srpanj, no njegova prozivka nije naišla na plodno tlo u UFC-u.

Jon Jones vs. Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Taman kada se činilo da bi Stipe Miočić konačno mogao dobiti suparnika i vratiti se u oktogon nakon gotovo godine dana, UFC se pobrinuo da se to ne dogodi te da američki borac hrvatskih korijena ostane još malo na hlađenju.

Stipe pristao na meč s Jonesom, UFC stavio veto

Osim što mu uskraćuje revanš s Danielom Cormierom, UFC je negirao poziv Jona Jonesa da se bori sa Stipom Miočićem te mu je umjesto njega sredio okršaj s Brazilcem Thiagom Santosom.

"Mislim da niste spremni svjedočiti meču između Stipe Miočića i mene. Je li vam srpanj dovoljno vremena da se pripremite?" napisao je Jones i za taj tvit dobio više od 30 tisuća lajkova.

Ubrzo je stigao i odgovor Miočića, koji se jedva čeka vratiti u oktogon.

"Spreman sam. Vidimo se tamo."

Svega nekoliko sati nakon što je Jones zagolicao maštu mnogih pojavila se informacija da je UFC dogovorio meč za titulu prvaka poluteške kategorije između Jonesa i Thiaga Santosa na eventu UFC 239 u srpnju!

Jones će u njega ući s jednom obranom titule iza sebe (Anthony Smith), dok će Santos ući s nizom od tri uzastopne pobjede od prelaska iz srednje u polutešku kategoriju. Brazilac je u sva tri navrata nokautirao svoje suparnike i bit će prava prijetnja za oduzimanje pojasa do sada neporaženom Jonesu.

UFC i dalje čeka da Lesnar "othrva" svoje u kečerima

S druge pak strane, Stipe će i dalje morati čekati jer UFC i dalje čeka da Brock Lesnar odradi svoje obveze u WWE-u (kečeri), pa da se vrati u UFC i odradi meč protiv Daniela Cormiera za titulu prvaka teške kategorije, što je po mnogima apsolutno besmisleno...

UFC ne odustaje od te ideje, što istovremeno znači da Stipe i dalje nema suparnika. Sam je rekao da najprije želi isključivo revanš protiv Cormiera, a tek će se onda boriti s bilo kim.

Miočić je, podsjetimo, rekorder po broju uzastopno obranjenih titula prvaka u teškoj kategoriji s čak tri pobjede, no to i dalje nije dovoljan razlog da mu UFC omogući revanš.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider