FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JEDVA ČEKA BORBU

Jon Jones otkrio da i za vrijeme seksa misli na Stipu Miočića

UFC-ov teškaški prvak odradio je zanimljiv intervju u kojem se osvrnuo na nadolazeću borbu, ali i budućnost kraljevske divizije.

Jon Jones (Foto: Afp)

Ljeto polako prolazi, a time se vraćamo i u sportsku realnost, onu u kojoj dolaze velika natjecanja, uključujući borilačke priredbe.

Svakako najveća takva u ovoj godini održat će se 11. studenog u Las Vegasu. UFC 295 priredba, koju će predvoditi borba za prvaka UFC-ove teške kategorije, između Jona Jonesa i Stipe Miočića.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Mentalna priprema za borbu odavno traje

Obojica boraca već se pripremaju za taj okršaj. Naravno, oni pravi pripremni kampovi, koji traju do maksimalno dva mjeseca, još uvijek nisu krenuli, no opuštanja nema. Ni fizički ni mentalno.

To je Jones najbolje potvrdio u jednom zanimljivom intervjuu, odnosno tijekom gostovanja u OverDogs Podcastu, gdje je progovorio o svom fokusu na borbu koja slijedi.

Borba Jonesa protiv Ciryla Ganea

"Još uvijek sam jako nervozan zbog borbi. Imam noćne more vezane za svoje protivnike. Svakog sata Stipe Miočić prođe kroz moju glavu. Dogodi mi se to dok sam na piću ili dok sam na odbojkaškoj utakmici svoje kćeri. Tamo sam i mislim na Stipu. Ljudi ne shvaćaju koliko toga mentalno ulazi u ovo čime se bavimo. No krajnji je cilj sve to nadvladati", rekao je Jones prije nego što se ipak odlučio malo i našaliti.

Odnosno ne možemo biti sigurni da se uistinu šalio.

"Kad dođete do situacije da ne osjećate ništa, to je vjerojatno znak da trebate prestati. U ovom trenutku još uvijek sam vrlo nervozan. Mogu biti jajima duboko u nekome mmm mmm i Stipe će mi proći kroz glavu", dodao je uz glasan smijeh.

Nadamo se da mu je supruga svjesna toga.

Od nadolazećih boraca oduševio ga je samo jedan

Miočić trenutačno baš i ne govori puno o borbi, no ne sumnjamo kako je on također maksimalno fokusiran. Vjerujemo da mu je ovo posljednja borba u karijeri i da će uistinu u borilištu ostaviti sve što ima.

Što se tiče Jonesa, on nije siguran u budućnost, ali priznao je da ga baš previše ne uzbuđuje ono što u teškoj kategoriji dolazi. Problem mu je što nikoga ne vidi kao trenutačno marketinški isplativog protivnika.

"Da se razumijemo, tipovi koji dolaze su opaki. Završavaju ljude u prvoj rundi. No kako sam ja sve stariji, tako sve više na ovo gledam kao na biznis i ne govorim ništa iz čistog ponosa. Sjajno je da hardcore fanovi znaju tko su svi ti momci", rekao je, ipak jednog od boraca izdvojivši u prvi plan:

"Svi su mi borci nekako mlaki osim Toma Aspinalla. Mislim da je on budući prvak koji će napraviti neke velike stvari."

Hoće li ga Jones dočekati na tronu, tek ćemo saznati.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider