FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 285 uživo na gol.hr-u

Jon Jones: ''Dosta je bilo borbe s likovima poput Reyesa, slavljem protiv Ganea učvrstiti ću poziciju najboljeg u povijesti''

Jon Jones i Cyril Gane predvode UFC 285, koji možete gledati uživo na gol.hr-u u noći 5. ožujka sa subote na nedjelju.

Jon Jones (Foto: Profimedia)

Jon Jones i Ciryl Gane predvode UFC 285, koji se održava u Las Vegasu, ulozi su veliki, Jones želi opravdati status jednog od najboljih MMA boraca u povijesti nakon duge pauze i prelaska u tešku kategoriju, dok Gane lovi titulu teške kategorije, u kojoj je bio privremeni prvak.

Jones se vraća u ring nakon nešto više od pune tri godine, posljednji put ukrstio je rukavice protiv Dominicka Reyesa, slavio je jednoglasnom odlukom sudaca, ali mora se priznati da nije to bio Jones iz najboljih dana.

Boro Primorac i Tino Blaž Lauš Hajduk svojeg talenta poslao u Bosnu i Hercegovinu, već je tamo i igrao divider

Nakon poduže pauze, brojnih pokušaja uparivanja s Ngannouom i Miočićem, Jones prelazi u tešku kategoriju. Čeka ga francuski nokauter Ciyrl Gane, koji je oduševio svijet svojom agilnošću za teškaša, ali i vedrim karakterom.

Jones je gostovao na podcastu u SAD-u i najavio dvoboj s Ganeom koji nas čeka u subotu na UFC-u 285.


''Želim izgledati dobro, ne samo pobijediti, želim dominirati. Ne razmišljam o pound for pound ljestvici, idem odraditi svoj posao. Svaki od boraca u jednom trenutku izgleda kao najbolji na svijetu. Ja se pak borim za nešto veće, borim se da budem najbolji svih vremena, a to će pobjeda protiv Ganea učvrstiti'', rekao je Jones.

Jones spreman za nove izazove

Prokomentirao je i zašto je (napokon) prešao u tešku kategoriju.

gol expired Klopp se jako naživcirao kad je čuo pitanje o Modriću: "O, Bože, to nije moj problem" divider

''Počeo sam se boriti s borcima kao što je Reyes, koji sanjaju da se bore sa mnom još otkad su bili u školi. Tada je Reyes bio nepoznat publici. Ja želim više. Želio sam biti ponovno nervozan, želio sam se opet bojati. Mislim da je strah dobra stvar, tako da sam sad u ovoj situaciji. Teška kategorija nikad nije bila strašnija'', dodao je Jones.

UFC i ove godine možete pratiti u programu gol.hr-a, a idući prijenos na rasporedu čeka nas već u ranim jutarnjim satima nedjelje 5. ožujka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider