FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Veliki povratak

Jonesov sparing partner upozorava: ''Jon će proći kroz Stipu''

Bivši UFC-ov borac Yorgan De Castro prokomentirao je potencijalnu borbu Stipe Miočića i Jona Jonesa.

Jon Jones (Foto: Afp)

 Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije, po mnogima jedan od najvećih svih vremena, Jon Jones već dugo planira prelazak u tešku kategoriju, još od veljače 2020. čeka na novi nastup, a prema posljednjim najavama to bi se trebalo dogoditi u rujnu protiv Stipe Miočića.

Yorgan De Castro iznio je svoje mišljenje o Jonesu u teškoj kategoriji:

''Mislim da mu probleme može zadati jedino netko tko je dobar u parteru, netko poput Werduma. Ne vidim nekoga u teškoj kategoriji tko bi mogao parirati Jonesu u hrvanju i parteru. Ako čak i ima netko s dobrim hrvanjem, Jon je bolji u stojci'', zatim je najavio borbu Stipe i Jona.

''Borba sa Stipom bi mu bila odlična. Slične su težine i Stipe ima dobar boks. Mislim da bi Jon prošao kroz Stipu. Srušiti će ga i nokautirati.''

Posljednja borba Jona Jonesa

Dodao je Castro da je Jon u sjajnoj formi i da je spreman za povratak:

''Čeka na povratak već dvije godine. Hoda s 115 kila i izuzetno je jak. Kardio je ključan, ima ga napretek. Čovjek udara fokusere 2 sata i ne staje.''

Privremena titula za pobjednika?

Već duže vrijeme Jones najavljuje povratak, nadamo se da će se UFC-ov zločesti dečko i Stipe sastati u oktogonu što prije, a ne zaboravimo da se i Stipe nije borio nešto više od godinu dana.

Meč bi potencijalno mogao odlučiti privremenog prvaka jer je Ngannou van stroja zbog ozljede koljena, a i novi ugovor nije potpisan zbog želje Francisa da se okuša u boksu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider