FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
boksačka poslastica u sjeni Tysona

Obračunali se mogući Hrgovićevi protivnici: Iskusni boksač maestralno pobijedio veliku britansku nadu

U sjeni velikog povratka Mikea Tysona odigrala se prava poslastica za boksačke sladokusce.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joe Joyce pobijedio je nokautom Daniela Duboisa u meču neporaženih teškaša i probio se na 10. mjesto poretka teškaša po BoxRecu.

Radi se o meču boksača koji pretendiraju na borbe za titule prvaka svijeta te mogućim protivnicima Filipa Hrgovića na tom putu.

Bio je to meč velikih suprotnosti. Dubois, borac impreisvnih fizičkih predispozicija, postao je profesioanalac sa samo 20 godina. Do 23. godine nanizao je 15 pobjeda prije nego ga je zaustavio 12 godina stariji Joyce.

Joyce je tek s 31 godinom postao profesionalac, a iza njega je impresivna amaterska karijera. Na Olimpijskim igrama osvojio je srebro izgubivši u finalu od Tonyja Yoke, koji je u polufinalu zaustavio Filipa Hrgovića. Ovo mu je bila 12. profesionalna borba i 12. pobjeda.

gol expired Bivša NBA zvijezda brutalno nokautirana: Protivnik ga uspavao strašnim udarcem, pa prozvao McGregora divider

Dubois je demonstrirao snagu i silinu te je nekoliko rundi zasigurno otišli na njegovu stranu, ali na kraju je taktikom i strpljenjem slavio Joyce. Izdržao je sve Duboisove nalete, a u 4. rundi otvorio mu je ranu na lijevom oku koju je kirurški precizno pogađao do kraja meča.

U 10. rundi Duboisovo oko bilo je potpuno zatvoreno. Nakon još jednog direkta na bolno mjesto, kleknuo je i pričekao da mu sudac odbroji. Nakon meča priznao je da više nije vidio na to oko.

"Primio sam puno teških udaraca. Respekt Danielu koji je snažan, mlad i gladan te će dobiti novu priliku", rekao je nakon meča Joyce, koji je od poraženog protivnika preuzeo pojas prvaka Europe, Commonwealtna i Velike Britanije.

Cijelu borbu možete pogledati OVDJE.

gol expired Kako Tyson nije pobijedio? Statistika ne laže, a posebno je sporna odluka jednog "suca" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider