FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
još da je i nokautirao

Bizarna ozljeda lakta! Navijači su okretali glavu kada su vidjeli ruku mladog borca

Jerome Rivera neće po dobrome pamtiti nastup na LFA 39 nakon što je zaradio bizarnu ozljedu zbog koje je morao odustati.

Riverina ozljeda lakta (Screenshot)

Ružna ozljeda viđena je na MMA priredbi LFA 39. Jerome Rivera zaradio je bizarnu ozljedu lakta, nakon što je bio pritisnut uz kavez. Kada je pokušao dati do znanja da odustaje, suparnik Brandon Royval ga je udario nogom u glavu...

Uistinu ružna i teška ozljeda zadesila je Riveru svega 40-ak sekundi nakon početka borbe u muha kategoriji. Nakon solidnog napada Royval ga je primio za nogu i odgurao na kavez, za koji se Rivera primio desnom rukom. Pritisak Royvala bio je toliko velik da je Riveri lakat popustio pod pritiskom i okrenuo se u suprotnu stranu.

Da stvar bude gora za Riveru, u trenutku kada se okrenuo od svog suparnika i pokušao dati do znanja da odustaje od borbe, Royval mu je prišao s leđa i high-kickom ga posložio na pod. Nakon toga je čak i nasrnuo dalje na njega, ali je sudac ubrzo prekinuo borbu.

Da nema nikakve zle krvi između dvojice boraca zbog naknadnog udarca viđeno je nekoliko sati kasnije, nakon što ih je kamera uhvatila u srdačnom zagrljaju. Rivera je imao zamotanu ruku, što znači da je samo došlo do iščašenja, ne i puknuća lakta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider