FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte video

VIDEO Je li trebao ranije prekinuti? Sudac gledao s metra kako Brunson prima tri brutalna lakta u glavu

Jared Cannonier sjajno se izvukao i pobijedio Dereka Brunsona na UFC-u 271.

Kakvu ludnicu pružili su Jared Cannonier i Derek Brunson u eliminacijskoj borbi za sljedećeg izazivača u srednjoj kategoriji na spektakularnom UFC 271 u Houstonu.

Brunson je odlično otvorio borbu, u prvoj rundi dominirao Cannoniera na tlu i imao ruku "pod bradom“, ali trećeg izazivača srednje kategorije spasio je gong, a u drugoj se sjajno oporavio i zaustavio niz svog suparnika od šest uzastopnih pobjeda.

Brunson se ohrabren prvom rundom opustio u drugoj, ali u jednom klinču uz ogradu naletio je na Cannonierov lakat i tu su započeli njegovi problemi. Počeo je teturati po oktogonu, ali Cannonier ga je uhvatio tok je još hvatao svijest, oborio na tlo i završio tehničkim nokautom.

Tehnički nokaut je preblaga riječ za tri brutalna lakta koja je Brunson primio u glavu prije nego li je sudac uskočio između njega i Cannoniera.

Čini se kako se Cannonier potpuno oporavio poslije poraza od Roberta Whittakera i drugom uzastopnom pobjedom vratio izgubljeni status prvog sljedećeg izazivača za pojas srednje kategorije. Brunson do večeras nije izgubio skoro četiri godine, ali još će malo morati pričekati priliku za pojas.

Cannonier bi šansu za pojas u borbi protiv prvaka Adesanyje mogao dobiti vež u lipnju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider