FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIJE USPIO

Ivan Erslan poražen u ratničkoj bitci za KSW titulu prvaka

Hrvatski poluteškaš Ivan Erslan niti u svom drugom pokušaju nije uspio doći do titule KSW prvaka poluteške kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pet rundi bespoštedne bitke odradili su Ivan ErslanIbragim Chuzhigaev, ruski borac koji nastupa pod turskom zastavom. Nažalost po hrvatskog borca, dosadašnji prvak je po mišljenju sudaca napravio više te je slavio sudačkom odlukom.

Prva runda ove borbe bila je vrlo pasivna, odnosno u prvih pet minuta niti jedan borac nije napravio ništa konkretno i teško je bilo zaključiti kakva će kanonada udaraca slijediti, a ista je bila sve žešća kako se borba bližila kraju.

Prvak je više puta uzdrmao Erslana

Ipak, Chuzhigaev je napravio više, iako se nekoliko puta i on našao u problemima nakon Ivanovih preciznih udaraca u otvorenim razmjenama.

Ali, hrvatski borac bio je onaj na kojeg su udarci očito jače djelovali te je nekoliko puta zateturao nakon čistih pogodaka svog protivnika, a u drugoj i trećoj rundi je kratko završavao na podu.

Ono što svakako moramo spomenuti je velika Erslanova srčanost, budući da se do kraja borbe nije predavao, tražio je udarac koji bi preokrenuo borbu, ali protivnik je osim vrhunskog boksa prezentirao i jako dobre eskivaže te je zasluženo došao do pobjede.

Sudačke kartice bile su jednoglasne u korist prvaka koji tako zadržava svoju poziciju.

Erslanu je ovo drugi poraz u karijeri te ujedno drugi napad na titulu prvaka KSW-a u kojem nije uspio ostvariti svoje namjere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider