FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Crnac sam, odgovorit ću ja"

VIDEO Danu Whitea upitali za rasističku snimku Joea Rogana, Israel Adesanya zgrabio mikrofon i sam odgovorio

Israel Adesanya u nedjelju u četiri ujutro branit će svoj pojas protiv Roberta Whittakera na UFC-u 271, a prije toga obranio je svog prijatelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC 271 predvodit će borba za pojas u srednjoj između Israela Adesanye i Roberta Whittakera, a najpoznatija svjetska organizacija slobodne borbe tradicionalno je u najavi te večeri odradila konferenciju za medije.

Kolege su iskoristile priliku kako bi upitale Danu Whitea za kontroverzu koja se veže uz poznatog MMA komentatora Joea Rogana, koji u svojem podkastu često zove kontroverzne goste i koji se nedavno našao u središtu skandala nakon što je na internetu objavljen video njega kako pogrdno i rasistički oslovljava ljude crne boje kože.

Više o UFC-u 271 saznajte u Lucky Punchu

White nije ni dobio priliku odgovoriti jer je mikrofon prije njega zgrabio UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji koji je dobar prijatelj s Roganom i koji je u ovoj prilici stao na njegovu stranu.

"Za početak, pustite mene da odgovorim na ovo pitanje. Ja sam crnac, imam to pravo. U ovom sportu ima gomila pi***a. Sve je puno zmija, a u ovom sam sportu od 2008. godine. Joe Rogan je jedan od najboljih, najotkačenijih, najskromnijih ljudi koje sam ikada upoznao i imao zadovoljstvo surađivati s njima.

"Za***i buku. Svi znamo što mu žele napraviti. Ne možete kontrolirati tog čovjeka jer ima jednu od najvećih platformi na svijetu trenutačno. Samo nastavit biti svoj, tko ih j**e“, poručio je Adesanya Roganu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider