FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Traži se novi prvak

Makhachev izaziva Oliveiru: ''Završit ću te u parteru''

UFC-ova laka kategorija traži novog prvaka, a Islam Makhachev je spreman za napad na titulu.

Islam Makhachev (Foto: Afp)

 Dagestanski borac, Khabibov pulen, Islam Makhachev želi borbu protiv Charlesa Oliveire za upražnjenu titulu prvaka lake kategorije. Podsjetimo se da je Oliveiri oduzeta titula zbog pada na vagi za nešto više od 200 grama.

''Mislim da je Charles prvi izazivač. Nemamo prvaka jer nije zadovoljio vagu u prošlom meču. Nije profesionalac'', bocnuo je Islam Oliveiru.

Makhachev je uvjeren u svoje mogućnosti i spreman je odvući borbu ondje gdje nitko ne želi biti s Oliveriom – u parter.

''Svi se boje njegovog grapplinga, ali ja se toga ne bojim. Treniram s najboljim grapplerima svijeta. Cijelog života treniram s Khabibom. Zato me nije briga za njegov grappling. Srušiti ću, izmoriti i onda završiti. Iskreno vjerujem da ga mogu završiti i uistinu ga želim završiti u parteru, na njegovom području. Znam da to mogu.''

Pogledajte sjajnu izvedbu Makhacheva protiv Hookera

Islam Makhacev trebao bi se boriti 22. listopada u Abu Dhabiu, gdje je izuzetno popularan borac. Pitanje je s kime će se boriti, borba protiv Dariusha već je jednom otkazana, a očito je da nedostaje pravi protivnik za Oliveiru koji je gotovo pa očistio diviziju.

Samim riječima Makhacheva: ''Moraju me odabrati za idućeg protivnika Charlesa, niz od 10 pobjeda naspram niza od 11 pobjeda. To je jako velika borba'', zaključio je Makhachev.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider