FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sretno, igore!

Stručni sukomentator Nove TV vraća se borbama: Problemi su iza njega, jedva čeka ući u kavez

MMA veteran Igor Pokrajac nakon pune tri godine vraća se borbama.

Igor Pokrajac (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Stručni sukomentator NOVE TV i MMA veteran Igor Pokrajac nakon pune tri godine vraća se borbama! U kavezu najbrže rastuće borilačke organizacije u regiji - srbijanskog SBC-a, za dva će dana snage odmjeriti s bivšim UFC-ovim borcem - Maiquelom Falcaom

Ponovno ćemo uživati u ovakvim potezima jer The Duke se vratio! Igor Pokrajac zdravstvene je probleme ostavio iza sebe i nakon trogodišnje pauze jedva čeka zakoračiti u kavez.

"Spreman sam, to najbolje pokazuje skidanje kila koje sam prošao - nekih 15-ak kila. Treba zapravo imati snage skinuti tu kilažu, čim sam skinuo tolko, a da se dobro osjećam - znači da sam u dobrom treningu."

Dugo već Pokrajac traži dovoljno jakog protivnika za službeni povratak. Našao ga je u Serbian Battle Championshipu, trenutno najvećoj borilačkoj organizaciji u regiji.

"Zadnjih godinu i pol tražim dobru organizaciju, dobru borbu. Trebalo je dosta vremena da se to sve poklopi. Nisam htio nekog protivnika lošeg ili nekog iz regije. Htio sam stranca, htio sam borca koji se već borio u velikim organizacijama."

Našao ga je. Brazilac Maiquel Falcao veteran je UFC-a i Bellatora s gotovo 40 pobjeda u karijeri.

"UFC, KSW - dosta borbi je imo, preko 50 i nešto borbi u svojoj karijeri. Voli otvorenu borbu kao i ja, napada konstantno."

A to znači samo jedno - u četvrtak će gledatelji u Odžacima uživati u spektakularnoj borbi večeri. Što planira nakon nje, 40-ogodišnji Pokrajac još ne otkriva.

"Idem prvo ovu borbu odraditi. Ako Bog da sreće i zdravlja, pa ćemo vidjet šta će bit dalje."

Službena vaga na rasporedu je sutra u Novom Sadu, a nakon toga Igoru želimo da se u Zagreb vrati s pojasom prvaka SBC-a u poluteškoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider