FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DOČEKAO JE

Idućeg tjedna potvrda velikog Hrgovićevog meča: "On će ove godine postati svjetski prvak"

Ako ne bude neočekivanih iznenađenje, meč Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa trebao bi idućeg tjedna napokon biti službeno najavljen.

Hrgović protiv McKeana (Foto: Profimedia)

Filip Hrgović već se neko vrijeme nalazi u Americi na napornim priprema, jer zna da mu već krajem proljeća slijedi najveći meč dosadašnje karijere.

On još uvijek nije službeno potvrđen, iako se u najvišim svjetskim boksačkim krugovima već naveliko priča o njegovom okršaju protiv 25-godišnjeg Engleza Daniela Duboisa.

Menadžer otkrio sjajne vijesti

Sjajne vijesti sad je donio njegov menadžer Keith Connoly, koji je dao intervju za Tru School Sports, gdje je jedna od glavnih tema bio upravo El Animal.

"Sljedećeg tjedna stiže velika objava, Hrgović će imati veliku borbu i postati prvak tijekom ove godine. Vidjet ćete o čemu se radi, goleme vijesti stižu u narednih tjedan dana", rekao je Connoly, a svi naravno računaju na ono što je praktički već dogovoreno.

Hrgović i Dubois trebali bi se boriti 1. lipnja na priredbi koju će u Rijadu pretvoditi dva najbolja poluteškaša svijeta, Artur Beterbiev i Dmitri Bivol. Na istoj priredbi očekuje se i teškaški okršaj Deontaya Wildera i Zhanga Zhileija.

Hoće li meč biti za titulu svjetskog prvaka?

Ono što se još uvijek ne zna je ulog Filipovog meča. Gledajući na datum, za pravu IBF titulu on još uvijek ne može biti održan, jer će ta titula još dva tjedna ranije imati svog vlasnika.

No, postoji opcija u kojoj bi se Hrgović i Dubois borili za privremenu titulu, koji bi IBF, u slučaju da pobjednik borbe Tysona Furyja i Oleksandra Usika napusti pravi pojas, mogao u doglednom vremenu proglasiti pravom.

Sve ćemo saznati kad meč napokon bude službeno potvrđen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider