FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KAD ZAMIRIŠU NOVCI

48-godišnji Fedor također želi u boks, no izbor protivnika nije mu baš pametan

Po mnogima najveći borac svih vremena izrazio je želju okušati se u boksačkom ringu.

Fedor Emelianenko (Foto: Profimedia)

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je Fedor Emelianenko završio svoju MMA karijeru.

47-godišnja MMA legenda i dalje treningom održava formu, iako se u MMA borilište više ne misli vratiti.

Fedor bi volio boksati, najradije protiv Ngannoua

No, s boksačkim ringom je malo drugačija priča, što je i potvrdio u razgovoru za ruski medij Ushatayka. Na pitanje zanimaju li ga boksački mečevi protiv drugih veterana ili boksača u mirovinu, a on je zanimljivo odgovorio.

"Mogu se boriti protiv MMA boraca također. Volio bih se boriti protiv Francisa Ngannoua. Želim boksati protiv njega. Više ne mogu raditi MMA, ali volio bih boksati protiv njega. Ne radi se o pretjeranom samopouzdanju, jednostavno smatram da bi bilo interesantno boriti se protiv njega", rekao je Fedor, koji je svjestan opasnosti koju bi Ngannou nosio.

Radi li se samo o želji za koju je i sam svjestan da nije baš realna ili su i velikom Rusu zamirisali novci koje bi mogao zaraditi, u ovom trenutno ne znamo. 

Francis Ngannou za nešto više od dva tjedna ima meč protiv Anthonyja Joshue. Njegova izvedba u tom meču dati će nam odgovor u kojem će smjeru dalje krenuti njegova karijera. Tko zna, izgubi li uvjerljivo, možda i Fedor postane eventualno moguća borba za njega, iako nismo sigurno želi li itko gledati taj meč, a da istovremenu Posljednjem ruskom caru želi dobro zdravlje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider