FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"stalno je u dvorani"

Na svom dugoočekivanom povratku Hrvoje Sep predstavio strah i trepet Dubrave - 2-godišnju kćer Niku

Nakon problema s ozljedama Hrvoje Sep vraća se u boksački ring.

Hrvoje i Nika Sep (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Jedan od najboljih hrvatskih profesionalnih boksača Hrvoje Sep konačno je ušao u pravi ritam mečeva. Hrvatski olimpijac uskoro planira seriju mečeva u SAD-u, a za to se sprema s posebnim sparing partnerom.

Nakon gotovo godinu dana problema s ozljedama, najbolji hrvatski boksač izvan teške kategorije, 32-godišnji bombarder iz Vrbanje, trebao bi uskoro u ring protiv iskusnog Mađara Janoša Vassa.

Priprema se za seriju mečeva u SAD-u

"Ima 20-tak pobjeda, profesionalac je, mislim da je Mađar. Iskreno nije to velika kvaliteta protivnika i oni se mogu promijeniti prije meča, pa se ne mogu previše zamarati svojim suparnikom."

Nakon toga kreću ozbiljne stvari. Sep je odradio pet pobjedničkih profi borbi i plan je prije ljeta odraditi mečeve u Las Vegasu.

"FFC organzacija organizira borbe u Las Vegasu i već su me već nekoliko puta stavili da boksam na njihovim priredbama. Problem je trenutno radna viza, jer joj treba duže da se dobije za Ameriku, no čim bude gotova bit ću spreman da boksam."

Olimpijske igre ga više ne zanimaju

U olimpijskom boksu u Hrvatskoj nema nikakve garancije financiranja i to ga odvlači od novog nastupa na Olimpijskim igrama. U Riju ga je iz borbe za medalje izbacio domaći borac nakon kontroverzne sudačke odluke.

"Sudačke odluke su veliki problem. Ne samo na OI, to je ionako posebna priča. Da bi uopće došao do olimpijade jako puno boksača koji to zaslužuju ni ne dođu."

No Sep nikada nije tražio alibije.

"Misilm da ako si uporan nema toga šta se ne može, ja sam znao doć u kampove u SAD-u di su sparing partneri i boksači iz svih zemalja. I ako se ti tamo pokažeš možeš se probit gdje god hoćeš.

Dvogodišnja kćer Nika novi je "sparing partner"

Hrvoje Sep ima i dvogodišnju kćer Niku. Ona je strah i trepet dvorane u Dubravi.

"Imam problema s kćerkicom jer previše voli boks. Ima tek dvije godine i stalno mi je oko nogu i jako voli boks. Moram joj smanjiti doživljaj, ali zdrava je, super i voli sport. Stalno je u dvorani. Nakon nekog vremena kažem supruzi "molim te preuzmi."

Možda su rukavice veće od nje, ali već sada sa gospodičnom Sep, kao i sa tatom, nema šale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider