FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borilački spektakl

Hrvatski borci opet putevima Alda, Schilta, Barnetta i Sonnena!

Nakon nastupa Matije Blažičevića, Marka Burušića i Ante Radmana u travnju, u Tokiju, pod okriljem jedne od najstarijih mma organizacija Road to Pancrase, pobjednik prvog K1 turnira Branko Cikatić organizira novi Pancrase turnir u Hrvatskoj…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ultimate Fight Klub Novi Zagreb u suradnji s proslavljenim borcem Brankom Cikatićem, hrvatskim partnerom-promotorom najveće japanske MMA organizacije Pancrase organizira u Kninu, 4. kolovoza u povodu proslave Oluje borilački spektakl pod nazivom ''Road to Pancrase II''.

Podsjetimo, japanska organizacija skautira mlade borce po cijelom svijetu ponovno radi turnir u Hrvatskoj. Pancrase kao organizacija je pionir slobodne borbe. U njoj su nastupala svjetska top imena poput Josa Alda, Semmya Schilta, Chaela Sonnena, Josha Barnetta i mnogi drugi. Nakon prvog turnira su priliku za nastup u Tokiju dobila tri hrvatska borca: Matija Blažičević, Marko Burušić i Anto Radman.

''Zahvalni smo Branku Cikatiću što je kao vlasnik licence dao priliku našim borcima da se okušaju u Japanu. Bilo je to veliko iskustvo za sve nas a sada naši borci u Kninu imaju novu prilku za tako nešto. Oni koji odrade najbolje dobit će priliku za novi nastup u zemlji izlazećeg sunca'', rekao nam je jedan od glavnih organizatora uz Cikatića Saša Zorić iz UFK Novi Zagreb.

FIGHT CARD – KNIN, 04.08.2017

1. Andras Tengeri (Viena) vs Tomo Novosel (Zgb) - veterani, K1+93kg
2. Matija Kamenović (Kž) vs Nikola Rodić (Zgb) – seniori, MMA -66kg
3. Gregor Rakousky (Viena) vs Karlo Kopić (Knin) – juniori, K1-67kg
4. Branislav Došenović (Prijedor) vs Dejan Stefanoski (Skopje) –s, MMA-84kg
5. Davor Kapović (Pakoštane) vs Damir Bošnjak (Zgb) – seniori, K1-75kg
6. Bojan Ilić (Skopje) vs Anđelko Kitić (Zgb) - seniori, MMA-93kg
7. Leonard Braunshofer (Viena) vs Filip Dilber (Knin) – seniori, K1-75kg
8. Zoran Đođ (Bjelovar) vs Tonči Peruško (Pula) – seniori, MMA-77kg
9. TBA vs Robert Brajković (Knin) – seniori, K1+93kg
10. Leon Vinogradac (Belišće) vs Ivica Trušćek (Kž) – seniori, MMA-70kg

U Knin dolazi i glavni menadžer Pacrasea Shinji Nishimura koji će zajedno sa Cikatićem odlučiti koja će tri borca dobiti priliku na Pancraseovim priredbama u listopadu i studenom. Borbe se održavaju u sklopu proslave Dana Oluje na otvorenom ispred Osnovne škole Franjo Tuđman s početkom u 20 sati i 30 minuta u petak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider