FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bravo!

Hrvatski boksač na pobjedu od plasmana na Olimpijske igre

Plantićev protivnik u četvrtfinalu u subotu bit će čvrsti, agresivni Irac Emmat Brennan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Luka Plantić (24) stigao je na jednu pobjedu od osiguranja nastupa na ovoljetnim Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 81 kilograma, on je prekidom u prvoj rundi svladao mladog Armenca Gora Nersesjana u svom prvom nastupu na kvalifikacijskom turniru u Parizu.

gol expired VIDEO Žena s bolesnim djetetom našla se u Zagrebu u nevolji, svi su joj živčano trubili, a onda je naišao - Domagoj Vida divider

Plantić je unezadrživo krenuo u napad od prve sekunde, natjerao višeg Armenca na povlačenje, bacao ga na konopce i u kutove, a na polovici prve runde, nakon serije jakih udaraca i jednog razornog krošea u tijelo bacio ga u nokdaun. Armenac nije dobio priliku predahnuti, Plantić je još žešće navalio i nakon silovitih, žestokih serija udaraca u tijelo i glavu, sudac je 30 sekundi prije kraja prve runde ponovo morao brojati Armencu i prekinuo je meč.

gol expired Slavni izbornik ratovao je s Brozovićem, a sada se opet osramotio: "To je silovanje nogometa!" divider

Plantićev protivnik u četvrtfinalu u subotu bit će čvrsti, agresivni Irac Emmat Brennan koji je jednoglasnom odlukom pobijedio Švicarca Uku Smajlija. Bit će to sudar dvojice razarača, a pobjednik će biti sigurni putnik na Olimpijske igre.
Budući da iz poluteške kategorije iz Pariza u Tokio putuje šestoro boksača, poraženi će dobiti priliku izboriti olimpijsku vizu kroz repesaž.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider