FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEVJEROJATNO

Hrgoviću propada borba karijere? Sve bi moglo završiti na sudu zbog Yoke

Čeka se odluka IBF-a, a Filipu Hrgoviću bi mogla propasti borba s prvakom iz Rija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije tjedan dana olimpijski prvak iz 2016. Tony Yoka prihvatio je ponudu Filipa Hrgovića za veliki revanš, ovaj put u profesionalnom boksu, ali već su stigli prvi problemi s organizacijom.

Borba je službeno potvrđena s obje strane, ali tu se pojavio boksač Martin Bakole, koji tvrdi da je on izvisio. Yoka i Bakole trebali su u ring u prosincu u Francuskoj, ali ta borba je otkazana zbog pandemije. Tako tvrde iz Yokina tabora, ali Bakole kaže da je to samo odgođeno i hitno traži pojašnjenje. Ne može vjerovati da je Yoka u međuvremenu prihvatio ponudu od najboljeg hrvatskog boksača.

gol expired Mateo Maraš: Hrvatski rukometaš koji je debitirao protiv Danaca divider

Prema pisanju ESPN-a, Bakoleov menadžer Billy Nelson dobio je poruku da je meč Yoke i njegovog boksača premješten za 5. ili 12. ožujka. Bakole je trebao zaraditi novac karijere u tom meču, pa je silno zapeo za tu borbu.

Čak su navodno njegovi odvjetnici poslali IBF-u zahtjev da zabrani Yoki meč s Hrgovićem dok ne odradi borbu protiv njega.

gol expired Nijemci objavili hoće li napustiti Euro u rukometu: "Odradili smo sastanak..." divider

Čeka se IBF

Konačnu odluku će donijeti IBF, ali ako se pokaže da je Bakole u pravu, borba Filipa Hrgovića i Yoke mogla bi brzo pasti u vodu.

Hrgoviću bi se onda tražio meč po rang-ljestvici organizacije. Iza Yoke je Joe Joyce, kojeg je Yoka pobijedio u finalu Olimpijskih igara.

VIDEO Lucky Punch: Ngannou vs Gane

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider