FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BESMISLENO I OKRUTNO

Poznati izraelski MMA borac zgrozio svijet: Na projektile napisao poruku mržnje za Khabiba, Khamzata i Islama

Izraelski MMA borac Haim Gozali zgrozio je svijet svojom objavom na društvenim mrežama

Haim Gozali (Foto: screenshot (Bellator))

Najpoznatiji izraelski MMA borac, 50-godišnji Haim Gozali, vrlo je glasan po pitanju izraelsko-palestinskih sukoba. Većina posljednjih objava na njegovu Instagramu ide u tom smjeru, no jedna se istaknula svojom porukom.

Napisao poruku na projektile

Naime, Gozali se pohvalio time da je nekako došao do projektila izraelske vojske namijenjenima sukobu u pojasu Gaze, a onda je na njih napisao poruku.

Poručio je poznatim MMA borcima, Khabibu Nurmagomedovu, Islamu Makhachevu, Khamzatu Chimaevu i Belalu Muhammadu, da su to projektili za njih, a usput je potpisao sebe.

Gozalijeva poruka na projektilima Gozalijeva poruka na projektilima (Foto: Instagram)

Naravno da je takva objava izazvala razne reakcije, ponajviše zbog toga što ju je posvetio ljudima koji sa sukobom nemaju apsolutno ništa, osim što su islamske vjeroispovijesti.

Borio se u Bellatoru zajedno sa svojim sinom

Osim toga, Islam i Khamzat nakon svojih su pobjeda na UFC 294 priredbi pozvali na mir u pojasu Gaze, tako da poruka nakon toga ima još manje smisla.

Gozali je unatoč svojim poznim godinama još uvijek aktivan borac. Njegov je omjer 15:6, a najpoznatiji je po nastupima u Bellator promociji, gdje je čak na jednoj priredbi nastupio zajedno sa svojim sinom, Avivom Gozalijem, koji se i dalje bori u toj promociji. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider