FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Air Habib

Habib se vratio u svoju dvoranu i još je glavni: Pogledajte kako je zakucao bivšeg Belatorovog velteraša u pod

Dok priprema Islama Mahačeva za borbu protiv Moisesa školuje bivšeg Belatorovog borca. Ne smeta mu mirovina ni kategorija više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni svijet polako ide na odmor, na Euru je ostalo još svega nekoliko utakmica do kraja, ali čitatelji gola mogu se veseliti sjajnim UFC-ovim eventima lipnju.

Dobra najava za UFC 264 i trilogijsku borbu Conora McGregora i Dustina Poriera 11. lipnja najbolje će najaviti povratak Habiba Nurmagomedova u AKA-jevu dvoranu. Dagestanska legenda ponovo je u svojoj matičnoj dvorani kod bivšeg trenera Javiera Mendeza, ali ovaj put je u ulozi trenera.

Priprema Islama Mahačeva za okršaj protiv Thiaga Moisesa tjedana dana poslije Conorovog eventa. Iako je u drugoj ulozi, ne smeta mu školovati još uvijek aktivne MMA borce na hrvačkom treningu. I to kategoriju teže od sebe.

Povremeni Belatorov borac "poletio"

Tako je poslije jedne graplerske razmjene Habib svog suparnika stjerao u kut, podigao i zakucao u pod. Čovjek koji je izgledao kao beživotna lutka u njegovim rukama nije bezopasan, riječ je o bivšem Belatorovom velterašu Fernandu Gonzalesu Trevinu, a njihov zajednički trener Javier Mendez, inače šef AKA, objavio je njegov let na instagramu uz komentar.

"Ljudi vole letjeti Air Habibom."

Habibov potez vjerojatno je inspirirao američki kandidat za hrvačko zlato u Tokiju slobodnim stilom do 74 kilograma Kyle Dake, koji je na američkim olimpijskim kvalifikacijama izveo sličan potez.

Habibovu majstoriju pogledajte od 1:32 u videu:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider